Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Löpning

De fysiska kraven för löpning kräver en strukturerad och balanserad kost för att kunna prestera optimalt. Med hjälp av en korrekt kost och utformad träning kan löpare förbättra sina resultat avsevärt.
#

Box 1

Introduktion

Även om löpning är en av de populäraste formerna av konditionsträning är det även en av de mest ansträngande. Då löpning oftast utförs individuellt, måste löpare själva skapa ett engagemang och energi för att nå sina mål inom träningen och för att förbättra sina resultat. För att utvecklas och kunna bli en mer effektiv löpare utsätts kroppen för en hög grad stress under träning. För regelbundna löpare är det därför viktigt att se till att kroppen förses med alla de viktiga näringsämnen för att främja de fysiologiska funktioner som involveras i och med konditionsträning. Det lättaste sättet att göra detta är att se till att kroppen alltid är redo för träning genom ett strukturerat träningsupplägg och en detaljerad kostplan som kan boostas med hjälp av olika kosttillskott.

Box 2

Tips på vägen

Energi för att springa

Utöver en välbalanserad kost bör de två viktigaste grundstenarna för en löpare baseras på tillräckligt med kolhydrater (för att förse kroppen med energi) samt tillräckligt med vätska (för att undvika uttorkning). Tyvärr är det vanligt att just dessa överses, något som ofta skapar för tidig trötthet och nedslående resultat. Tri-Carb är en extremt effektiv kolhydratsrik dryck som kan intas innan, under och efter träning för att förse kroppen med energi och en kontrollerad vätskebalans. En annan utmärkt produkt för löpning är Exceed. Exceed innehåller ett antal ingredienser som hjälper till att fördröja trötthet och höjer energiproduktionen. En optimal kombination för löpare.

Bränsle för att främja återhämtning och tillväxt

Till en viss grad, ju mer du tränar eller tävlar, ju effektivare kommer din kropp att bli. Dock är det viktigt att låta kroppen vila mellan passen för att få ut maximal återhämtning. Recovery XS kombinerar protein, kolhydrater och en antal andra gynsamma ingredienser som hjälper till att främja återhämtningen efter träning. Näringsämnena i Recovery XS har visat sig kunna förbättra återhämtningen samt hjälpa kroppen att reparera sig själv från de skador som kan uppkomma genom intensiv träning.

Förbättrad prestation

När grunden till din kostplan är på plats, så som kolhydrater och proteiner, hjälper det även att överväga produkter som kan hjälpa dig att intensifiera din träning. Vitamin B Super Complexhar visat sig speciellt effektiv för utövare av konditions-, och uthållighetsidrotter då det förbättrar kroppens förmåga att ta tillvara på proteiner, kolhydrater och fetter och använda som energi. Det har även visat sig kunna boosta immunförsvaret.

Ta hand on din kropp

Vitaminer spelar en viktig roll för kroppens återhämtning, allmänhälsa och hjälper även till att rena kroppen från oönskade toxiner och fria radikaler. En heltäckande multivitamin så som Alpha Men (Super Multi Vitamin) bör vara en del av seriösa idrottares tillskott. Att undvika skador och sjukdomar är viktigt för en idrottare. Därför rekommenderar vi NKO Krill Oil som med sitt innehåll av essentiella fettsyror erbjuder flera hälsofördelar, bland annat en reducering av kolesterol i blodet samt främjande av led-hälsa.

Vi rekommenderar dessa...

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!