Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Innebandy

Innebandy är en uthållighetssport som kräver både bra grundkondition och explosivitet. Det är därför viktigt att få i sig rikligt med protein för återhämtning och även kolhydrater för energi. Här kan kosttillskott vara till hjälp för att se till att du får i dig det din kropp behöver.
#

Box 1

Introduktion

Som innebandyspelare bör du ha en bra grundkondition och vara explosiv då spelet kräver snabba vändningar. Det krävs både snabbhet, styrka och flexibilitet för att lyckas i innebandy. Oavsett vilken nivå du utövar sporten på bör du se till att genom kost och tillskott få i dig energi för att klara av påfrestningar från träning och match.

Här hittar du information, tips och rekommenderade produkter som kan hjälpa dig att förbättra din fysiska prestation inom din valda träning.

Box 2

Tips på vägen

Bränsle för att främja återhämtning och tillväxt

Kolhydrater är det som ger kroppen energi till att orka träna. När glykosnivån är låg i kroppen påverkar det din prestation och ork negativt, det är därför viktigt att få i sig kolhydrater med lågt glykemiskt index som långsamt förser kroppen med energi. Våra instant oats är en populär och prisvärd produkt som ger dig just detta. Även ett tillskott av protein, till exempel Impact Whey Protein, är bra för att förhindra nedbrytningen av musklerna. En proteinshake kan du dricka både innan träning som ett mellanmål eller efter träning för återhämtning. Att tillföra kroppen med protein förhindrar nedbrytningen av muskler och främjar istället muskeltillväxten.

Förbättrad prestation

Förutom att se till att kroppen får i sig tillräckligt med energi från kosten kan du även öka din uthållighet med Exceed. Ett tillskott av aminosyror och elektrocider för ökad styrka och uthållighet.

För att förhindra nedbrytning av muskler och främja återhämtningen är det även viktigt att få i sig både protein och kolhydrater efter träning. Recovery XS är därför en produkt som med fördel dricks efter träningspasset och hjälper till att återhämta kroppen inför nästa.

Ta hand om din kropp

Vitaminer är viktigt för kroppen, för att vi ska hålla oss friska men även för att försäkra oss om att återhämtningsprocessen. Ett multivitamintillskott såsom Multivitamin powder är därför fördelaktigt.

Då innebandy är en explosiv sport med snabba vändningar är det även viktigt att du skyddar dina leder, vi föreslår Myproteins stabilitetsskydd för både knän och handleder. För att ytterligare skydda dina leder och förhindra broskbildning föreslår vi ett tillskott av Glucosamine sulphate.

Vi rekommenderar dessa...

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!