Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Boxning & MMA

Kampsporter så som boxning och MMA kräver stora mått fysisk kondition. De avgörande komponenterna för framgång i dessa sporter gör just näring och kost till en av grundstenarna under de fysiska förberedelserna.
#

Box 1

Introduktion

För att lyckas i någon sorts kampsport måste en fighter bemästra en rad olika fysiska egenskaper,från uthållighet och styrka till rörlighet. Fighters måste även effektivt kunna använda sig av dessa under tävlingens gång för att försäkra sig om att de inte gör sig själva sårbara för attack. Träningen måste hållas varierad och omfattande för att se till att fightern har förmågan att kunna anpassa sig efter alla olika situationer samt orkar igenom hela tävlingen. Från ett näringsperspektiv måste kostplanen gynna flera funktioner, inklusive muskelökning, energiproduktion och återhämtning. Medan en balanserad och strukturerad kostplan är absolut nödvändig för alla som tävlar inom kampsport kan tillägget av sporttillskott ge en avgörande prestationsboost som ofta kan betyda skillnanden mellan vinst och förlust.

Här hittar du information, tips och rekommenderade produkter som kan hjälpa dig att förbättra dina fysiska prestationer inom din valda träning.

Box 2

Tips på vägen

Energi för att fightas

Även om en tävling kan avslutas inom sekunder måste en fighter förbereda sig för en betydligt längre match än så. Detta betyder att de bör förbereda kroppen med hjälp av den sortens energi som försäkrar en kontinuerlig bränsletillförsel till musklerna. En källa rik på kolhydrater så som Palatinose är ett utmärkt sätt att inta tillgänglig energi. Inta innan, under samt efter träning för en utmärkt energikälla som även kontrollerar vätskenivåerna för att undvika uttorkning.

Bränsle för att främja återhämtning och tillväxt

Intensiteten och mängden träning som behövs inom kampsporter tömmer ofta kroppen på dess energinivåer. När muskler blir trötta från träning är det viktigt att tillföra bränsle för att de ska kunna återhämta sig. Protein och kolhydrater anses som essentiella för just återhämtning och muskeltillväxt. Därför kan ett tillskott som Hurricane XS bidra med en mängd gynnande ingredienser som främjar fysisk återhämtning och boostar prestation. Kolhydrats-, och proteininnehållet är idealt för att förse kroppen med ny energi samtidigt som återhämtningen påskyndas och förbereder kroppen inför nästa träningspass.

Förbättrad prestation

Att hitta det där extra övertaget inom kampsport kan åstadkommas genom ett intag av effektiva kosttillskott. Creatine Monohydrate är ett utmärkt tillskott för att förbättra förmågan att prestera kraftfulla och explosiva rörelser. Kreatin har visat sig kunna öka produktionen av ATP i musklerna, något som gynnar både explosivitet och energi samtidigt som trötthet motverkas.

Ta hand om din kropp

MSM, Glucosamine och Chondroitin är alla utmärkta kostillskott för att underhålla och boosta ledhälsa, speciellt runt brosk. På grund av antalet stötar och fall under både träning och tävling är det oerhört viktigt att en fighter tar hand om sina leder genom både kortsiktigt och långsiktigt tänkande. Ett komplett vitamin-, och mineraltillskott är även ett måste för alla seriöst satsande idrottare. Alpha Men Super Multi-Vitaminhjälper till att rena kroppen från oönskade toxiner och fria radikaler samt förbättrar kroppens förmåga att reparera sig själv efter hård fysisk träning.

Vi rekommenderar dessa...

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!