Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Bodybuilding

Effektiva kosttillskott är avgörande under extrema träningsförhållandes så som vid bodybuilding. Kroppen genomgår ett antal fysiska förändringar under ett träningsupplägg och behöver därför rätt sorts näringsämnen som främjar muskeltillväxt.
#

Box 1

Introduktion

När det gäller bodybuilding är det viktigt att komma ihåg att något som fungerar för en person, inte nödvändigtvis ger samma resultat för någon annan. Just därför är det otroligt viktigt att förstå hur just din kropp fungerar. Ett strukturerat träningsupplägg bör baseras på styrketräning för att främja muskeltilväxt och gynna det som kallas 'the training effect'. The training effect innebär det tillstånd där fysisk träning stimulerar fysiologiska förändringar som gör kroppen mer effektiv, och mer relevant till bodybuilding, större och starkare. Då det finns en stark länk mellan ökad styrka och ökad muskelmassa, kan det även antas att ju mer vikt en person kan lyfta, ju mer kommer muskeln växa. En strikt och utformad kostplan i kombination med dedikerad träning är avgörande för alla som strävar efter att öka i både styrka och muskelmassa, där tillskott kan förbättra dina resultat avsevärt.

Här hittar du information, tips och rekommenderade produkter som kan hjälpa dig att förbättra dina fysiska prestationer inom din valda träning.

Box 2

Tips på vägen

Energi för att träna

Grunden till ett bodybuildingupplägg är att förse dina muskler med tillräckligt med energi för att genomföra hela ditt träningsprogram som ofta kräver att du tränar muskeln tills 'failure', eller då du inte orkar mer. Som med alla idrotter är kolhydrater en av huvudkällorna för energi och hjälper till att behålla glykogennivåerna i musklerna. När dessa nivåer är låga kan din träning påverkas negativt. Instant Oats är en utmärkt källa till kolhydrater med ett lågt GI som ger en fördröjd tillförsel av energi. Total Protein är ett blandprotein som stimulerar tillväxt och återhämtning hos den arbetande muskeln. Vid intensiv träning kan kroppen ofta ta protein från muskeln och använda som energi, vilket gör att ett intag av ett högkvalitativt proteintillskott som Total Protein kan bespara värdefull muskelvävnad och främja tillväxt istället för nedbrytning.

Bränsle för att främja återhämtning och tillväxt

En av de viktigaste tidpunkterna för att förse kroppen med näring är direkt efter träning samt under återhämtningen mellan gympass. Det är då glykogendepåerna måste fyllas på ordentligt och tillräckligt med protein bör intas för att undvika muskelnedbrytning och istället främja tillväxt. Recovery XS är packad med högkvalitativa kolhydrater, proteiner samt L-Glutamin för att förse din kropp med den kompletta näring som behövs för att säkerställa en effektiv återhämtningsprocess.

Förbättrad prestation

När en balanserad kostplan har fastställts som förser tillräckligt med bränsle både träning och återhämtning , är det en god idé att ta reda på vilka tillskott som faktiskt kan hjälpa dig att förbättra dina resultat. Pulse V4 är en kombination av energiproducerande kolhydrater, fokushöjande aminosyror och prestationshöjande kreatin. Denna kombination ökar dina energinivåer och hjälper dig därmed med hålla en högre intensitet under ditt gympass. Tribulus Proär ett tillskott som har visat sig kunna öka testosteronproduktionen och därmed främja muskeltillväxt.

Ta hand on din kropp

Mängden träning som behövs för bodybuilding och behovet av snabb och effektiv återhämtning gör att kroppen och dess immunsystem utsätts för hög stress. Detta skapar ett behov av ett komplett vitamintillskott som möter just dessa krav. Alpha Men multivitamintabletter hjälper din kropp att bli av med oönskade toxiner och förbättrar samtidigt kroppens egenskaper för återhämtning efter hård träning.

Vi rekommenderar dessa...

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!