Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Kvinnors Fitness

Vare sig du är en erfaren idrottare eller nybörjare är det viktigt att se till att dig näringsintag är optimalt för din träning. Vårt sortiment utvecklat för Kvinnors Fitness innehåller allt du behöver för att utvecklas i din träning, från proteinpulver så som True Diet för att främja återhämtningen, till energigivande kolhydrater och förbränningsboostande tillskott så som CLA och Thermopure. Detta sortiment erbjuder dig en hjälp på vägen för att nå just dina mål inom hälsa och fitness.

#

Box 1

Introduktion

Passar för:

 • Dig som vill förbättra din allmänna hälsa och fysik
 • Dig som vill bli av med några extrakilon, som vill bygga muskelmassa, eller bli 'fastare'
 • Idrottare och tränande som vill optimera återhämtningen efter träning

Varför välja detta sortiment?

Det stora utbudet av proteinpulver och tillskott kan ibland bli förvirrande, vilket är en av anledningarna till att vi har tagit fram detta sortiment speciellt utformat för dig som tränande kvinna. Vårt sortiment för Kvinnors Fitness erbjuder dig högkvalitativa och effektiva tillskott för att möta kraven från kvinnorkroppen i träning. .

Box 2

Din kost

Grunden till en lyckad och hälsosam diet är att kontrollera mängen och vilken typ av kalorier du får i dig under en dag. Generellt sett så leder ett intag av fler kalorier än du förbrukar till en viktuppgång. Tyvärr är det inte ovanligt att de som håller en diet skippar måltider helt och hållet för att få ner kaloriintaget. Detta kan dock leda till att din ämnesomsättning och förbränning istället saktas ner, och att din kropp går in i svältläge och därmed försöker lagra ännu fler kalorier från din nästa måltid.

När det gäller olika typer av kalorier är det viktigt att förse din kropp med en mängd olika näringsämnen genom en balanserad kost. Vi rekommenderar att äta flera mindre mål under dagen för att hålla i gång din ämnesomsättning och inkludera protein, långsamma kolhydrater, fiberrika grönsaker och hälsosamma fetter i din kost.

Nedan följer ett exempel på ett kostupplägg (rek. för en genomsnittlig kvinna) som du kan använda som en grund att utgå ifrån. Lägg till/ta bort mål eller ingredienser utifrån dina personliga behov. Utöver kosten är det viktigt att dricka tillräckligt med vatten. Vi förespråkar en hälsosam och varierad kost framför specifika dieter.

Frukost

 

Mellanmål

Lunch

 • 40g (torrvikt) fullkornspastasallad med kyckling, tonfisk eller skinka med lite oljebaserad dressing
 • 1 portion frukt
 • 125g yoghurt med låg fetthalt

Mellanmål

Innan träning

Efter träning

Middag

 • 1 portion blandade grönsaker eller salad
 • 100g magert rött kött, kyckling eller lax
 • 40g (torrvikt) fullkornspasta eller fullkornsris
 • 1 kapsel Active Woman capsule


Box 3

Träningsupplägg

Målet med träningsupplägget är att hjälpa dig förbränna fett och främja en ökad eller bibehållen muskeltillväxt. Träningen bör därför kombinera kondition med styrkepass. Ju mer muskelmassa din kropp har, desto fler kalorier kommer du att förbränna under träning. Något som är viktigt att komma ihåg är att det inte går att punkförbränna fett. Fler situps kommer till exempel inte att minska kroppsfettet runt magen.

Träningsupplägget nedan baseras på 3-4 träningspass per vecka. Försök att få in en vilodag mellan varje pass. Vi ber dig rådfråga personalen på ditt gym om du är osäker på tekniken vid en viss övning och se till att du värmer upp ordentligt innan varje pass.

Intensiteten av din träning beror på din nuvarande nivå. Styrkepassen bör hållas relativt tunga men inte trötta ut dina muskler helt efter setten.

 

Konditionsträning

Konditionsträning bör utföras under ca 45 minuter och kan antingen bestå av en sorts konditionsträning, eller en kombination av flera, t.ex löpning, simning, cykling eller rodd. Intensiteten bör hållas på ca 50-70% av din maxpuls. Sträva även efter att variera din konditionsträning så mycket som möjligt för att unvika platåer.

 

Styrketräning

Bröstpress: 2 set, 10-15 reps

Latsdrag: 2 set, 10-15 reps

Axelpress: 2 set, 10-15 reps

Utfallssteg: 2 set, 10-15 reps

Situps: 2 set, 10-15 reps

Squats/benböj: 2 set, 10-15 reps


Box 4

ArtiklarVi rekommenderar dessa...

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!