Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Hälsa & Välmående

Om du vill stärka ditt immunförsvar, hjärt- och ledhälsa är vårt sortiment utformat för Myprotein Hälsa & Välmående det ideala valet. Vi erbjuder ett imponerande sortiment av speciellt utvalda produkter som hjälper kroppen att bättre klara av de påfrestningar som träning och en stressig vardag kan medföra.

Box 1

Introduktion

Passar för:

 • Dig som söker högkvalitativa vitamin- och mineraltillskott
 • Idrottare och tränande som vill förebygga och förhindra uppkomsten av skador
 • Dig som vill förbättra sin allmänna hälsa och boosta sitt immunförsvar
 • Dig som har svårt för att bli av med långdragna förkylningar och känner sig låga på energi

Varför välja detta sortiment?

Till vårt sortiment för Myprotein Hälsa & Välmående använder vi endast högkvalitativa ingredienser som garanterat är säkra och effektiva. Med oslagbara priser på allt från fiskolja till fibrer och multivitaminer täcker detta sortiment alla dina vardagliga näringsbehov och hjälper dig att hålla dig frisk under året.


Box 2

Din kost

En hälsosam kost är en av grundstenarna för att minska risken för sjukdomar och för att kunna främja en hälsosam livsstil. En hälsosam kost hjälper även till att hålla dina energinivåer i schack och en stabil vikt. Nyckeln till en bra kost är en balanserad och varierad kost innehållandes alla viktiga makronäringsämnen (protein, kolhydrater och fett) samt ett nyttigt urval av mikronäringsämnen (vitaminer och mineraler). Alla dessa bör tillföras kroppen genom sunda livsmedel låga på salt, socker och ohälsosamma fetter.

Nedan följer ett exempel på ett kostupplägg (rek. för en genomsnittlig man) som du kan använda som en grund att utgå ifrån. Lägg till/ta bort mål eller ingredienser utifrån dina personliga behov. Utöver kosten är det viktigt att dricka tillräckligt med vatten. Vi förespråkar en hälsosam och varierad kost framför specifika dieter.

Frukost

 

Mellanmål

Lunch

 • 1 Kycklingfilé med pestosås
 • 50g (torrvikt) fullkornspasta eller fullkornsris
 • Blandsallad (med t.ex. bönor)
 • Fruktjuice eller smoothie innehållandes Coconpure

Mellanmål

Innan träning

Efter träning

Middag

 • En portion vit fisk med tomatsås
 • En stor porttion blandsallad
 • 1 pitabröd, fullkorn
 • 1 portion fruktsallad
 • 1 portion Alpha Men (eller Active Woman)


Box 3

Träningsupplägg

Målet med detta träningsupplägg är att förbättra bade fysisk och psykisk hälsa, minska risken för sjukdomar och skador samt att främja ett långt och friskt liv. Träningen bör inkludera både styrka och kondition för att kunna förbättra hälsa och välmående som inkluderar hjärt-, skelett-, och immunhälsa.

Träningsupplägget nedan är baserat på 3 träningspass per vecka där du bör sträva efter att ha en vilodag mellan varje pass. Om du är osäker på teknik vid en viss övning ber vi dig rådfråga personalen på ditt gym. Se även till att värma upp ordentligt innan träning.

Vikten/motståndet för varje övning beror på din nuvarande nivå. Vikten du väljer bör vara lätt/medel så att du inte helt och hållet tröttar ut muskeln.

Konditionsträning

Konditionsträningen bör hållas till ca 45 minuter per träningspass och kan antingen bestå ett ett separat pass, eller i kombination med styrketräning. Konditionsträningen kan med fördel bestå av löpning,simning, cykling, rodd eller något annan pulshöjande pass där du håller en hjärtfrekvens på 50-70% av din maxpuls.

 

Styrketräning

Bröstpress: 2 set, 10-15 reps

Sittande rodd: 2 set, 10-15 reps

Squats/knäböj: 2 set, 10-15 reps

Benpress: 2 set, 10-15 reps

Axelpress: 2 set, 10-15 reps

Situps: 2 sets, 10-15 reps

 

Om du är osäker på din hälsa rekommenderar vi att du konsulterar din läkare innan du påbörjar detta träningsupplägg. Detta träningsupplägg bör endast ses som en guide och bör justeras för att passa dina personliga behov och nivå. .

Vi rekommenderar dessa...

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!