Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Diet & Viktnedgång

Genom erfarenhet vet vi hur svårt det kan vara att hitta en hälsosam och hållbar viktminskingsmetod. Därför vi har utvecklat Myproteins egna sortiment för viktnedgång där du genom smidiga och effektiva tillskott får den där extra hjälpen på vägen.


Box 1

Introduktion

Passar för:

 • Dig som vill bli av med extrakilon med hjälp av välsmakande måltisdersättare
 • Dig som vill främja viktminskningen på ett hälsosamt sätt
 • Dig som söker efter aptithämmare för att bli av med dina värsta cravings
 • Dig som vill ha en extra energiboost under din viktminskning
 • Kroppsbyggare och idrottare som behöver ett effektivt stöd under dietfasen

Varför välja detta sortiment?

Vårt Diet & Viktminskningssortiment har blivit speciellt framtaget för att hjälpa dig nå ditt personliga mål när det gäller en hållbar viktnedgång. Vare sig du vill minska i fettvikt med hjälp av CLA, hålla koll på kolhydraterna med hjälp av Impact Diet Whey, eller boosta din förbränning och energi med Thermopure, är detta sortiment för dig som har bestämt dig för att nå den kroppsform och vikt du vill ha.


Box 2

Din kost

För en effektiv och hållbar viktminskning bör din kost vara välbalanserad för att gynna en ny, hälsosam livsstil. Vi rekommenderar inte snabba, intensiva eller extrema former av bantning då dessa ofta kan leda till hälsoproblem och en vikt som är svår att hålla i schack.

Mindre och regelbundna måltider hjälper dig att hålla hungerna borta och ger tillräckligt med energi för att ta dig igenom dagen. För att börbättra kroppens fettförbrännande egenskaper bör du även inkludera ett utformat träningsupplägg. Genom att äta en bra kost får du även ut det mesta av din träning.

Nedan följer ett exempel på ett kostupplägg som du kan använda som en grund att utgå ifrån. Lägg till/ta bort mål eller ingredienser utifrån dina personliga behov. Utöver kosten är det viktigt att dricka tillräckligt med vatten. Vi förespråkar en hälsosam och varierad kost framför specifika dieter.

Frukost

Mellanmål

 • Portion frukt
 • 125g yoghurt med låg fetthalt

Lunch

 • 50g (torrvikt) fullkornspastasallad med kyckling, tonfisk eller skinka med lite dressing
 • Portion frukt
 • 125g yoghurt med låg fetthalt
 • 2 kapslar CLA

 

Mellanmål

Innan träning

Efter träning

Middag

 • 1 portion sallad eller grönsaker
 • 125g magert rött kött, kyckling eller lax
 • 50g (torrvikt) fullkornspasta eller fullkornsris
 • 2 kapslar CLA capsules

 

Box 3

Träning

Målet med ett viktminskningsprogram är att förbränna överflödigt fett och istället främja tillväxten av magrare muskelmassa. Träningen bör bestå av både styrkepass och kondition för att på bästa sätt främja en smalare och smidigare fysik. Kom även ihåg att med mer muskelmassa förbränner du mer kalorier och fett både under träning och under vila.

Nedanstående träningsupplägg är baserat på 3 pass per vecka där du bör inkludera en dags vila mellan vare träning. Vi ber dig rådfråga personalen på ditt gym om du är osäker på tekniken vid en viss övning och se till att du värmer upp ordentligt innan varje pass.

Intensiteten av din träning beror på din nuvarande nivå. Styrkepassen bör hållas relativt tunga men inte trötta ut dina muskler helt efter setten.

 

Konditionsträning

Intervall träning är ett utmärkt sätt att snabba på fettförbränningen och går ut på att utföra flera korta och intensiva omgångar av träning. Detta kan t.ex. göras med hjälp av en roddmaskin eller spinnincykel där du spurtar under 30 sekunder för att sedan vila i 60 sekunder. Repetera detta 5-6 gånger en gång i veckan.

De andra två träningspassen kan du välja en önskad form av konditionsträning (t.ex löpning, simning, cykling, rodd eller crosstraining) som du utför under 45 minuter. Konditionsträningen kan antingen göras under ett eget träningspass, eller inkluderas i ditt styrkepass. Intensiteten av träningen bör ligga på ca 60-80% av din maxpuls.


Styrketräning

Sträva efter att få in 3 styrkepass per vecka. Nedan följer några exepel på bra basövningar du kan använda dig av när du börjar.

Bröstpress: 2 set, 10-15 reps

Latsdrag: 2 set, 10-15 reps

Knäböj/squats: 2 set, 10-15 reps

Axelpress: 2 set, 10-15 reps

Utfallssteg: 2 set, 10-15 reps

Situps: 2 set, 10-15 reps

Om du är osäker på din hälsa rekommenderar vi att du konsulterar din läkare innan du påbörjar detta träningsupplägg. Detta träningsupplägg bör endast ses som en guide och bör justeras för att passa dina personliga behov och nivå

Vi rekommenderar dessa...

CLA

99 kr

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!