Myprotein Företag

Med ett växande intresse för en hälsosammare livsstil fortsätter även kunsumenternas efterfrågan att öka för sport- och idrottsrelaterade kosttillskott. Ett ämne som tidigare huvudsakligen intresserat professionella idrottare har nu nått ut till en mycket större och varierad publik.

Myprotein Trade

Då den Europeiska marknaden för kosttillskott nu har gått om den Nordamerikanska och värderas till hela 4 miljarder dollar, är det hög tid att se till att dina kunder har tillgång till högkvalitativa produkter som även maximerar din försäljning och avkastning.

Storbritanniens No1 online erbjuder nu handelspartnerskap

Sedan vår start under 2004 har Myprotein växt med en otrolig fart. Efter att nyligen har blivit rankade som nummer 21 på Sunday Times Fast-Track 100 lista är vi nu Storbritanniens förstaval för kosttillskott på nätet. Vi har nu även lanserat Myprotein i Frankrike, Italien, Tyskland, Irland samt Spanien.

Myprotein arbetar nu i partnerskap med oberoende gym, sportklubbar, distributörer av kosttillskott, oberoende återförsäljare och hälsoskottsbutiker för att kunna erbjuda beprövade produkter och tjänster till en bredare publik.

Villkor för partnerskap

Vi har byggt upp vår företagsplattform för att göra den så smidig som möjligt att använda, vilket ger dig mer tid att fokusera på marknadsföringen av produkterna.

Myprotein.com tillhandahåller information och råd rörande våra 700 produkter som omfattar kost- och näringstillskott, träningskläder och tillbehör, vilket gör att valet av produkter som passar just dina kunder enkelt. Vi tillhandahåller även vår kundtjänsts och produktavdelnings expertis för att stötta och hjälpa dig på vägen.

Partnerskapsprocessen

  • Inledande möte för att diskutera beställningsvärden, tillgång och efterfrågan och arbetsamhet.
  • Våra partnerskap har förmånen att ta del av kvartalsrapporter för att underlätta valet av produkter, information och råd rörande nya produktlanseringar och marknadsuppdateringar.
  • Alla produkter till företagskonton skickas på en Ex Work basis.

Precis så enkelt är det! Kontakta oss idag för mer information om Myproteins fördelaktiga företagskonton och Storbritanniens främsta onlineföretag inom sport- och kosttillskott!

Företagspartnerskap

Tel: 0845 474 2359
Från utlandet: +44 845 474 2359
E-mail: trade@myprotein.com

Dina kontaktuppgifter

  • Företagsinformation

  •  
    Jag har läst och förstått köpvillkoren .