Styrkepaketet

Var: 499 kr

Nu 369 kr

Spara: 130 kr

Tillfälligt slut

Slutsåld

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Myproteins styrkepaket innehåller 3 effektiva produkter för dig som vill öka i styrka under dina pass och lägga på dig mer muskelmassa. Kombinationen av högkvalitativt och välsmakande vassleprotein (Impact Whey Deluxe), instantiserade, grenade aminosyror (iBCAA) och Kreatin Monohydrat ger dig en utmärkt grund för din träning och gynnar både styrkeökning och muskeltillväxt. 

Impact Whey Deluxe (Chocolate Smooth, 1kg)
Impact Whey Deluxe kombinerar högkvalitativt vassleproteinkoncentrat med vassleproteinisolat och hydrolyserat vassleprotein för att kunna erbjuda ett snabbupptaget proteinpulver med en fantastisk aminosyraprofil. Innehållet av 22g protein per portion gör detta protein till ett utmärkt tillskott att inta direkt efter träning. 

Kreatin Monohydrat (naturell, 250g)
Kreatin Monohydrat har en bevisat positiv effekt på styrka, pump och uthållighet tack vare dess förmåga att höja kroppens nivåer av ATP och på så sätt förbättra muskelkontraktion. 

iBCAA (Berry Blast, 250g)
iBCAA ger ett 2:1:1 förhållande av de essentiella aminosyrorna Leucin, Isoleucin och Valin. BCAAs (grenade aminosyror) behövs för att underhålla muskelmassa. Studier har även visat att de kan hjälpa till att bevara kroppens förråd av glykogen. Vår iBCAA är även instantiserad vilket betyder högre löslighet och ett bättre upptag. 

Fördelar

  • Innehåller 2 bästsäljande produkter
  • Optimal produktkombination för dig som vill öka i styrka & muskelmassa 
  • Utmärkt startpaket

Rekommenderad användning

Var god och se varje enskild produkt för information.

Ingredienser

Var god och se varje enskild produkt för information

Näringsinnehåll

Var god och se varje enskild produkt för information.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Styrkepaketet

Select image

Styrkepaketet