Myprotein shaker

Släta shakes, minimal ansträngning

FÅ UPP TILL 30% RABATT MED KODEN: VALENTINE (OBS! Värdet på rabatten ändras kontinuerligt)

FÅ UPP TILL 30% RABATT MED KODEN: VALENTINE

OBS! Värdet på rabatten ändras kontinuerligt. Knappa in koden i kassan och se hur mycket du kan få i rabatt.

Utöver detta får du även 2 shakers på köpet när du handlar för mer än 625 kr - en för Honom och en för Henne.

Erbjudandet gäller t.o.m. 14.02.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

19 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Myproteins shaker är den mest avancerade proteinshakern på marknaden idag och hjälper dig att mixa en helt klumpfri och slät shake helt utan ansträngning. Den unika mixerbollen fungerar som en visp och blandar och fördelar ditt pulver jämnt i vald vätska. Skaka shakern och mixerbollen gör resten!

Det täta skuvlocket förhindrar spill medan den vida öppningen samt 'flip cap'-korken gör den lätt att använda och eliminerar krångel förknippat med shakers av lägre kvalitet. Vår Blender Bottle är designad för att vara greppvänlig, och med en perfekt storlek på 600ml är denna shaker den mest ergonomiska på marknaden. En kombination som gör den både praktisk och snygg! Tål maskindisk.

Fördelar

  • Perfekt alternativ till elektrisk mixer
  • Håller ordentligt tätt för att förhindra spill
  • Lätt att rengöra

Rekommenderad användning

Fyll upp med önskad mängd mjölk, vatten eller juice med hjälp av det graverade millilitermåttet på sidan av shakern. Häll i pulver och skaka. Tips: Ungefär 5-6 skakningar brukar ge ett perfekt, klumpfritt resultat!

Observera: Våra blandare och shakers är inte designade för att transportera vätskor, de bör främst användas för att blanda pulver och vätskor till en slät konsistens precis innan förtäring.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.83

4.833

(6 Kundrecension)

Sortera efter

Förvånansvärt bra

Sammanlagt:

5

Effektivitet:

5

Jag trodde först att fjäderbollen bara var något onödigt för att lura folk. Blev mycket förvånad över hur bra den faktiskt var. Den gör min proteindryck väldigt fluffig vilket jag verkligen gillar. Om du inte gillar det så borde du inte använda bollen.

Passar bra med:

Proteinpulver

22 January 2016 av #1 Månadens recensent

Var denna recension användbar för dig?

Utmärkt!

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Har provat ett antal olika shakers under alla år jag tränat. Och jag tycker lätt att den här är den bästa! Den lilla metall bollen som fungerar som en visp är suverän!. Lätt, smidig, lätt och öppna / stänga. Smal nedre till vilket jag gillar starkt också!

13 January 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Prisvärd shaker

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Effektivitet:

5

En helt vanlig och prisvärd shaker med en mixerboll som gör blandning av exempelvis kasein en klumpfri fröjd. Rekommenderas starkt!

8 December 2014 av #1 Mest Användbara omdöme

Var denna recension användbar för dig?

Grym shaker!

Sammanlagt:

5

En bra shaker där man inte behöver strula med locket förmycket om och om igen för att det verkligen ska hållas tätt

5 November 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Kanon Shake

Sammanlagt:

4

Effektivitet:

5

Väldigt bra shake, men hade gärna sett den tillverkas BPA free :-)

27 September 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Sammanlagt:

5

Effektivitet:

5

Fick denna shaker på köpet tillsammans med lite andra godsaker via beställning på den engelska hemsidan innan den svenska fanns uppe. En helt vanlig shaker, men mixerbollen gör all skillnad i världen, speciellt när man ska blanda kasein som vanligen klumpar sig rätt rejält. Har inte sett någon annan shaker i Sverige med bollen, även om det är vanligt i andra länder. Fungerar MYCKET bättre än det halvdassiga "nätlocket" som de flesta shakers har. För den låga summa shakern kostar är det ett solklart köp.

26 June 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Myprotein shaker

Select image

Myprotein shaker