SPARA 33% PÅ ALLT* MED KOD: 33SE | 40% PÅ ALLT VEGANSKT
APP DEAL: 2 FÖR 1 PÅ CLEAR VEGAN PROTEIN

Zink & Magnesium

Unik blandning som hjälper dig att uppnå alla träningsmål – nu dessutom med vitamin B6

SEK 250.0

250 kr

Zink & Magnesium

Unik blandning som hjälper dig att uppnå alla träningsmål – nu dessutom med vitamin B6

SEK 250.0

250 kr

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

I lager

Spara 33% rabatt nästan allt med koden: 33SE

Spara 33% rabatt på nästan allt!

Använd kod: 33SE


Köp nu

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.0 / 5 (6 Kundrecensioner)
  • 3 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Se alla recensioner
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Farligt med b6?

Någonsin kan svara på denna frågan: Är det farligt att äta dessa pga hög b6? Köpte 2 burkar med 270 kapslar. Behöver veta om man ska vara försiktig med dessa eller kan man äta kapslarna varje kväll? Köpte pga att de sägs man sover bättre på zink och magnesium

Var denna recension användbar för dig?

Mycket möjd

Tar 2 tabletter före jag lägger mig och redan efter några dagar är jag märkbart piggare i musklerna och mitt konstanta godissug är helt borta! Det senare var en positiv överraskning vill jag säga!

Var denna recension användbar för dig?

Magnesiumoxid

Var tvungen att logga in och kommentera då jag ser att magnesiumoxid har sågats utan full backning av fakta. Medan magnesiumoxid har låg biotillgänglighet har den en förmåga att ta sig in i cellerna på egen hand. I en stor bekostad forskning fann man att testpersonerna som fick den specifika formen av magnesiumoxid sågs betydligt mer magnesium i cellerna än hos de som fick magnesiumcitrat. Det pekar på att magnesiumoxid lätt tog sig in till cellerna där mest magnesium behövs. Sedan fann man flera andra positiva resultat av magnesiumoxid efter en månads konsumtion som förbättrade nivåer av totalkolesterol.

Var denna recension användbar för dig?

Det är Magnesiumoxid

En annan kommentar här skrev att det inte var magnesiumoxid fast det är det, det vill säga har det väldigt dålig bioupptagning i magen, med andra ord så får du inte i dig något magnesium alls i denna blandningen. Försök hitta ZMA som innehåller magnesiumcitrat eller nitrat istället.

Var denna recension användbar för dig?

Bättre än ZMA.

Mycket bättre än ZMA som innehåller MagnesiumOxid. Väldigt bra pris och bra innehåll.

Var denna recension användbar för dig?

Bättre sömn

Till en början krävdes det lite 'trial and error', dvs. jag fick testa mig fram vilken dos som hade mest gynnsam effekt på mig. Nu tar jag 2 tabletter 30 minuter innan läggdags och vaknar helt utvilad varje morgon. Fungerar minst lika bra som de patenterade ZMA-blandningarna men mycket billigare och dessutom slipper jag mardrömmarna jag upplevde med ZMA.

Var denna recension användbar för dig?