• Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

 • Gluten Free

  Gluten Free

Xylitol

Smak
Förpackning
Mängd

Var: 149 kr

Nu 134 kr

Spara: 15 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Xylitol är en sockeralkohol som hittas naturligt i flera olika frukter och grönsaker. Det envänds ofta som ett sockerfritt sötningsalternativ då det anses vara mer naturligt och hälsosammare än vanligt socker och andra syntetiska sötningsmedel.

Vårt Xylitol är 100% naturligt och är ett perfekt alternativ till vanlig socker som är både onyttigt och ofta toxiskt. Som ett sötningsmedel har Xylitol generellt 40% mindre kalorier än andra kolhydrater och sockerströn, vilket gör det till ett fördelaktigt tillskott till de flesta kostplaner. 

Undersökningar har även visat att glykos ger en märkbart större påverkan på blodsockret jämfört med Xylitol samt att det kan verka som en aptitdämpare och öka mättnadskänslan. 

Xylitol har även visat sig kunna minska kariesangrepp och i vissa fall omvända effekten av tandproblem. Detta på grund av att Xylitol inte fermenteras av munnens bakterier och därför kan hämma bakterietillväxt.

Fördelar

 • Naturligt och hälsosamt alternativ till socker och andra syntetiska sötningsmedel 
 • Minskad risk för viktuppgång jämfört med vanligt socker 
 • Milt mot tänderna och kan hjälpa till att motverka vissa tandproblem 

Rekommenderad användning

Vi rekommenderar att använda detta tillskott som ett hälsosamt och nyttigt alternativ till vanligt socker. Tillsätt till mat ett dryck efter smak. Vi rekommenderar att ej överskrida 12g per dag.

1 x MP plastskopa (liten) väger 3.5g (inkluderad)

Ingredienser

Denna produkt innehåller 100% Xylitol, helt utan tillsatser. 

Näringsinnehåll

100% Xylitol.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Xylitol

Select image

Xylitol