• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Vetegräspulver

Smak
Förpackning
Mängd

69 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Vetegräs innehåller en mängd olika näringsämnen, vitaminer, mineraler och enzyme. Vetegräs har även ett högt innehåll av klorofyll som har visat sig kunna förhindra tillväxt och spridning av skadliga bakterier.

Klorofyll har en liknande struktur som hemoglobin och har visat sig kunna förbättra blodets förmåga att transportera syre. Detta genom att bryta ner koldioxid och avge syre. Syresatt blod ger flera hälsosamma fördelar, bland annat ökad energi, förbättrad hjärtfunktion och ett förstärkt försvar mot ohälsosamma toxiner. Klorofyll agerar även som en kraftfull antioxidant som neutraliserar toxiner i kroppen genom att rena blodet och dess celler och på så sätt hjälpa kroppen att minska effekten från skadliga toxiner och fria radikaler. Tack vare det höga innehållet av aminosyror är vetegräs även ett utmärkt tillskott för kroppens skapande av proteiner och en främjad muskeltillväxt.

Vetegräs är även basiskt och hjälper därför kroppen att balansera sin surhetsgrad.

Fördelar

  • Högt innehåll av vitaminer, mineraler, aminosyror och enzymer 
  • Kan förbättra blodets innehåll av hemoglobin 
  • Kraftfull antioxidant 

Rekommenderad användning

Fyll upp 150-250ml vatten, juice eller annan dryck i en av våra shakers. Blanda med 2 rågade, små MP skopor (4g), skaka och drick. Inta 1-3 portioner per dag. 

Vetegräspulver bör introduceras gradvist till din kost så att din kropp hinner anpassa sig till dess innehåll och antioxidantiska effekt. 

1 x MP plastskopa (liten) väger 1.79g (ej inkluderad)

Ingredienser

Denna produkt innehåller 100% vetegräs, helt utan tillsatser. 

Näringsinnehåll

Per 4g:
Energi: 15.0cal
Protein (befintlig form): 982.0mg
Kolhydrater: 1.8g
Fett: Noll 
Kostfiber: 1.2g
Klorofyll: 21.0mg

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Vetegräspulver

Select image

Vetegräspulver