• Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Vegan Blend

Veganprotein

Smak
Förpackning
Mängd

229 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Vad är Vegan Blend?

Vegan Blend kombinerar ärtproteinisolat, risprotein och hampaprotein för att skapa ett högkvalitativt veganproteinpulver innehållandes en full uppsättning essentiella aminosryror och över 22g protein per portion.

Fördelar med Vegan Blend?

Den avancerade blandningen av mjölkfria proteinkällor ger en utmärkt kombination av aminosyraprofiler för att se till att din kropp förses med en optimal mängd av dessa viktiga näringsämnen. Aminosyror är byggstenarna i protein vilket betyder att ett tillskott av dessa kan hjälpa din kropp att både bygga och behålla muskelmassa när de intas tillsammans med ett strukturerat tränings- och kostprogram. Vegan Blend är en källa rik på de grenade aminosyrorna (BCAA) leucin, isoleucin och valin som alla är kända för sin viktiga roll i att främja muskeltillväxt.

Tack vare de växtbaserade ingredienserna är Vegan Blend också en rik källa till flera andra näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och fibrer. Genom att använda GMO-fria ingredienser tillsammans med vårt avancerade smaksättningssystem, är Vegan Blend ett välsmakande och naturligt sätt att inta en högproteining shake helt utan mejeriprodukter eller soja.

Vegan Blend innehåller även DigeZyme®, ett avancerat matsmältningsenzym som hjälper kroppen att absorbera näringsämnena i intagen föda. Som en adderad ingrediens i Vegan Blend hjälper det din kropp att ta till vara på proteininnehållet på bästa sätt.

Vem rekommenderas Vegan Blend?

Vegan Blend är ett perfekt tillskott för idrottaren som äter en vegansk kost.

När bör Vegan Blend intas?

Vi rekommenderar ett intag direkt efter träning eller då du vill höja ditt dagliga intag av protein.

Fördelar

 • Lämpligt för Veganer
 • Över 22g protein per portion
 • Utmärkt aminosyraprofil
 • Ris-, ärt-, och hampaprotein

Rekommenderad användning

Fyll upp 150-250ml vatten eller juice i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med lite mindre än 1 stor MP skopa (30g), skaka och drick. Intas 2-3 gånger per dag eller vid behov.

1 x MP Plastskopa (stor) väger 35g

Ingredienser

Ärtproteinisolat, Brunt risproteinkoncentrat, Hampaprotein, Kakaopulver (Endast 'chocolate'), smakämnen (Endast smaksatta alternativ), Digezyme® (Amylas, Proteas, cellulas, Beta-D-galaktosidas, Lipas), Sötningsmedel (Sucralose®[Endast smaksatta alternativ]).

Näringsinnehåll

Innehåll Per 30 g portion:

Energi Kcal: 113Kcal
Energi Kj: 472kJ
Protein: 22.6g
Kolhydrater: 3.7g
Fett: 0.9g

Observera att detta näringsinnehåll representerar det naturella alternativet. När du väljer ett smaksatt alternativ reduceras proteininnehållet med ca 3% i de flesta smaker. Choklad reduceras dock med ca 8% på grund av den tillagda kakaon.

Kundrecensioner

Sammanfattning

5.00

5.0

(2 Kundrecension)

 • 5    2
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0

Visar 1 to 2 av 2 omdömen :
Sortera efter

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

4

Smak:

5

Effektivitet:

5

Superbra!

Har provat flera veganska proteinpulver, men den här har helt klart bäst smak, pris och sammansättning. Tummen upp!

6 February 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

4

Smak:

4

Effektivitet:

5

Superbra!

Jag brukar köra Vegan Blend utan smak. Upplever att den är snällare mot min mage än vassleprotein. Så jag brukar börja varje morgon med denna och efter träning så kör jag vassle. Inga klumpar när man blandar och en bra blandning av protein helt klart!

27 January 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Vegan Blend

Select image

Vegan Blend