• Gluten Free

    Gluten Free

Ultra Colostrum (30% IgG)

Smak
Förpackning
Mängd

Få 25% rabatt på denna produkt med koden: 25RABATT

Håll fast vid nyårslöftet! Nu gör vi det enklare för dig att nå ditt mål med 25% rabatt på hela sidan.

Erbjudandet gäller t.o.m. 07.02.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

289 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Kolostrum (råmjölk) är den näringsrika mjölk som produceras av däggdjur som föda åt deras nyfödda ungar direkt efter födseln. Myproteins Ultra Colostrum kommer från nötdjur och är ett tillskott rikt på en mängd olika biologiskt aktiva proteiner, immunoglobuliner, vitaminer, aminosyror och andra tillväxtfaktorer som främjar både muskeltillväxt och immunförsvar.  

Råmjölken i Ultra Colostrum samlas in året runt inom de första 12 timmarna efter födseln. Det frystorkas för att försäkra att inga av dess viktiga näringsämnen går förlorade samt för att skapa ett mer bioaktivt pulver. Denna process ser till att Ultra Colostrum är en färskare och mer näringsrik produkt än många andra, liknande råmjölkstillskott.   

Kolostrum är ett av de äldsta och mest enastående livsmedlena som kan hittas i naturen tack vare dess höga innehåll av tillväxt- och immunförsvarsfrämjande näringsämnen. 

Flera studier har visat att kolostrum kan främja muskeltillväxt, minska kroppsfett och öka prestationsförmågan. Detta verkar kunna förklaras genom råmjölkens egenskaper att kunna främja kroppens förmåga att uppta aminosyror och kolhydrater i tarmen.    

Den enda råmjölk som samlas upp från kon är överskottet som blir över när kalven fått sitta fulla intag. Kalvens välmående är tillverkarens främsta ansvar och gårdarna involverade i tillverkningen är under bevakning från både lokala myndigheter och mejeriindustrin. 

Fördelar

  • Kan boosta immunförsvaret 
  • Kan främja muskelökning 
  • Högkvalitativ kolostrum 

Rekommenderad användning

Protein bidrar till att bygga upp och bibehålla muskelmassa, så för att få optimal effekt av den här produkten rekommenderar vi 7 1/2 miniskopor (10g) i 150-250ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker 30 minuter före och/eller efter träning. Intag alternativt när som helst på dagen för att öka ditt dagliga kaloriintag.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Ej lämpligt för vegetarianer.

Ingredienser

Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten, soja och ägg.

Naturell: Frystorkad Råmjölk (Mjölk) från nöt (100%)

Näringsinnehåll

Per 10g portion:
Energi: 146kJ
Energi: 35Kcal
Protein (befintlig form): 6.85g
Kolhydrater: 3g
Laktos: 1.5g
Fett: 0.2g

Ger även:
Total mängd Immunglobuliner: 30%
IGF I & II: 2.8mcg/g
EGF: 1.6mcg/g

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.00

4.0

(1 Recensioner)

Sortera efter

colostrum

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

1

Smak:

4

Effektivitet:

4

Bra produkt men svår att blanda. Bra kundservice vid reklamation.

20 February 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Ultra Colostrum (30% IgG)

Select image

Ultra Colostrum (30% IgG)