Kanske gillar du även:

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Thermopure

Fettförbrännare med termogenisk effekt

Smak
Förpackning
Mängd

109 kr

Var: 179 kr

Spara: 70 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Översikt

Thermopure är ett banbrytande kosttillskott med termogenisk effekt, tillverkad för att främja viktnedgång och öka din fettförbränning. Det kombinerar några av de mest kraftfulla naturella ingredienserna för att skapa en termogenisk effekt. När kombinerat tillsammans med en effektiv diet och träningsprogram har Thermopures ingredienser en bevisad effekt som effektiv fettförbrännare

Thermopure innehåller några av de mest refereegranskade viktnedgångsprodukterna på marknaden och som efter noggranna tester och granskningar har bevisats kunna använda fett som energi och ökar ämnesomsättning även vid vila.

En av de främsta ingredienserna är grönt te-extrakt som har ett högt innehåll av Katekin. Detta ämne har visat sig kunna reducera lagrat fett samtidigt som det ökar takten på kroppens fettförbrännande processer. Thermopure innehåller även en unik termogenisk blandning (koffein, hallonketoner och kajenn) som har visat sig kunna öka ämnesomsättningen i vila och därmed förbränna fler kalorier. För att reducera nervositet och darrningar som kan förknippas med koffein har vi adderat aminosyran L Theanine för att främja en mer avslappnad effekt.

För att nå optimala resultat har vi även adderat Bioperine® som försäkrar att de energiproducerande egenskaperna hos L Tyrosine, Vitamin B6 och Vitamin B12 utnyttjas till fullo och görs mer biotillgängliga. Detta gäller även krom-innehållet som hjälper till att minska fettlagring och agerar som en mild aptitnedsättare.

Thermopure är den enda produkten på marknaden som kombinerar denna mängd viktnedgångsingredienser i ett enda tillskott, vilket gör det till vår mest framgångsrika produkt för viktnedgång idag.

Produktrecensioner - 0 Recensioner

Rekommenderade Produkter

Thermopure

Select image

Thermopure

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!

Tipsa en vän

 • Ej mer än 1000 tecken.