Thermopure

Fettförbrännare med termogenisk effekt

Smak
Förpackning
Mängd

Mer gains till mindre kostnad

Spara under löningsveckan! Med denna kampanj erbjuder vi upp till 20% rabatt på din beställning.

Handla för 250kr och få 10% rabatt - Ange kod SPARA10 i kassan.

Handla för 500kr och få 15% rabatt - Ange kod SPARA15 i kassan.

Handla för 750kr och få 20% rabatt - Ange kod SPARA20 i kassan.

Handla för 1000kr och få 25% rabatt - Ange kod SPARA25 i kassan.

Erbjudandet gäller tills midnatt Torsdag, 03/04 2015. Detta erbjudande exkluderar färdiga paket.

TA MIG TILL ERBJUDANDET!

179 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Thermopure är ett banbrytande kosttillskott med termogenisk effekt, tillverkad för att främja viktnedgång och öka din fettförbränning. Det kombinerar några av de mest kraftfulla naturella ingredienserna för att skapa en termogenisk effekt. När kombinerat tillsammans med en effektiv diet och träningsprogram har Thermopures ingredienser en bevisad effekt som effektiv fettförbrännare

Thermopure innehåller några av de mest refereegranskade viktnedgångsprodukterna på marknaden och som efter noggranna tester och granskningar har bevisats kunna använda fett som energi och ökar ämnesomsättning även vid vila.

En av de främsta ingredienserna är grönt te-extrakt som har ett högt innehåll av Katekin. Detta ämne har visat sig kunna reducera lagrat fett samtidigt som det ökar takten på kroppens fettförbrännande processer. Thermopure innehåller även en unik termogenisk blandning (koffein, hallonketoner och kajenn) som har visat sig kunna öka ämnesomsättningen i vila och därmed förbränna fler kalorier. För att reducera nervositet och darrningar som kan förknippas med koffein har vi adderat aminosyran L Theanine för att främja en mer avslappnad effekt.

För att nå optimala resultat har vi även adderat Bioperine® som försäkrar att de energiproducerande egenskaperna hos L Tyrosine, Vitamin B6 och Vitamin B12 utnyttjas till fullo och görs mer biotillgängliga. Detta gäller även krom-innehållet som hjälper till att minska fettlagring och agerar som en mild aptitnedsättare.

Thermopure är den enda produkten på marknaden som kombinerar denna mängd viktnedgångsingredienser i ett enda tillskott, vilket gör det till vår mest framgångsrika produkt för viktnedgång idag.

Fördelar

  • Bevisade ingredienser som främjar fettförbränning och viktnedgång
  • Aktiva ingredienser hjälper till att reducera biverkningar associerade med koffein
  • Kan öka energin och intensifiera träningen

Rekommenderad användning

Kosttillskott: ta 2 - 3 kapslar per dag på fastande mage, innan träning. På vilodagar, fördela intaget jämnt under dagen (morgon, lunch, kväll).

Portionsstorlek: 2-3 kapslar

Portioner per burk: 30-45

Observera: Ej lämpligt för någon under 18 år, gravida, ammande, vid högt blodtryck, hjärtsjukdom eller personer som har svårt för att sova.

Ingredienser

Grönt te-extrakt (95% Polyfenoler), kapselskal (Gelatin),L Tyrosin, Cellulosa (Fyllnadsmedel), Koffein, L Theanine (98%), Hallonketoner, paprikaextrakt (30,000-50,000 SHU), Magnesiumstearat (klumpförebyggande medel), kiseldioxid, Vitamin B6 (som Pyridoxin HCl), Bioperine, Krom (som Chromium Picolinate), Vitamin B12.

Fritt från artificiella färger & konserveringsmedel, jäst, gluten, stärkelse & laktos. Utan tillsatt salt (natriumklorid) eller socker. Fritt från GMO

Näringsinnehåll

Innehåll per 3 kapslar:
Polyfenoler (från grönt te-extrakt [beräknat till 95% polyfenoler från UV, 50% EGCG från HPLC]): 356.25mg
Termogenisk blandning (Koffein, hallonketoner , kajennpulver (30,000-50,000 SHU): 300mg
L Tyrosin: 200mg
L Theanine: 125mg
Vitamin B6 (som pyridoxin HCL): 5mg
Bioperine: 5mg
Krom (som krompikolinat): 120µg
Vitamin B12: 21µg

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Thermopure

Select image

Thermopure