Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Vår Big Deal Bundle ger ordet “prisvärt” en ny innebörd! Vårt mest omfattande och användbara produktpaket hittills Optimalt för den som öka i muskelmassa, minska i fettprocent, förbättra styrka och allmän hälsa. För endast £49.99 har vi pressat priset så hart vi kan för att se till att du får ett grymt erbjudande.

Big Deal Bundle innehåller 7 speciellt utvalda tillskott som förser din kropp med en hel månads av essentiella makro-, och mikronäringsämnen din kropp behöver vid intensiv träning. Flera studier har visat att idrottare och de som lever en aktiv livsstil behöver mer näringsämnen än mindre aktiva människor på grund av belastningen kroppen utsätts för vid träning. Detta paket försäkrar att du får i dig allt du behöver med sitt innehåll av protein, kolhydrater (snabba och långsamma), essentiella fettsyror, vitaminerm mineraler och kreatin.

Vi har valt Kreatine Monohydrat för att hjälpa dig att öka i styrka, ”True Whey” för dess högkvalitativa proteininnehåll som gynna tillväxt och återhämtning, ”Instant Oats” för energi till dina träningspass, ”Dextrose” för att främja återhämtning samt ”Omega 3” och ”Daily Vitamins” för att gynna allmän hälsa.

För att demonstrera hur vårt viktminskningspaket kan användas har vi satt ihop ett exempel för hur tillskotten kan intas under en dag:

Frukost
100g Instant Oats
25g True Whey
2 st Omega 3

Lunch
1 st Daily Vitamin

Innan träning/Pre Workout
100g Instant Oats
25g True Whey
5g Creatine Monohydrate

Träning

Efter träning
50g Dextrose
25g True Whey

True Whey (Chocolate Orange, 2.27kg): Nästa generations högkvalitativa vassleproteintillskott. Perfekt för de som vill lägga på sig muskelmassa.

Creatine Monohydrate (250g): Har visat sig kunna öka styrka och tillväxt samt kunna förkorta både återhämtningen efter träning samt mellan träningsset.

Omega 3 (90 kapslar): Omega 3 är en essentiell fettsyra (EFA) utvunnen ur fiskolja. Innehåller både EPA och DHA som har visat sig viktiga för hjärn-, immun-, och hjärtfunktioner.

Daily Vitamins (60 tabletter): Omfattande multivitamin tillverkad för att främja allmän hälsa och förhindra vitaminbrist.

Instant Oats (2.5kg, Unflavoured): En utmärkt källa rik på kolhydrater med ett lågt GI som förser dig med energi under träning.

Dextrose (1kg): En enkel kolhydrat med högt GI. Kan intas som en snabb energikälla eller för att boosta återhämtningsprocessen.

Myprotein Shaker (600ml): En avancerad shaker som hör till en av de främsta på marknaden idag och hjälper dig att enkelt och smidigt blanda dina tillskott med minimal ansträngning.

SMAKER, PRODUKTER OCH STORLEKAR INKLUDERAS SÅ SOM DE VISAS HÄR MEN KAN ERSÄTTAS UTAN FÖRVARNING BEROENDE PÅ LAGERSTATUS.

Fördelar

  • Otroligt prisvärt
  • Täcker ditt hela dagliga behov
  • Perfekt tillskott för de som vill lägga på sig muskelmassa

Rekommenderad användning

Var god och se varje enskild produkt för information.

Ingredienser

Var god och se varje enskild produkt för information.

Näringsinnehåll

Var god och se varje enskild produkt för infomration.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

presentkort.

The Big Deal-paketet

Select image

The Big Deal-paketet