Sports Performance Paket

Strawberry Cream

12-ÅRS JUBILEUM: Upp till 75% rabatt | Klicka här för mer info.

12-ÅRS JUBILEUM: Upp till 75% rabatt

Jubileets hetaste kampanj är igång! Vi har sänkt priset på allt, med upp till 75%!

Ingen kod behövs – priserna är redan nedsatta, kan därför kombineras med andra erbjudanden / rabattkoder.

Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

1185 kr

Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

Nå dina mål detta nya året med vårt Sports Performance paket. Detta paket har utformats särskilt för dem som vill maximera sin träning och prestanda. Innehållande 5 av våra mest populära produkter på ett utmärkt värde, vi ger dig allt du behöver för att uppnå dina nyårslöften.

Sports Performance Paketet innehåller:.

Beta alanin, naturell, 90 tabletter

Beta alanin är en icke-essentiell aminosyra och är den enda naturligt förekommande beta-aminosyran.

Omega 3, 250 kapslar

Omega 3 är en essentiell fettsyra (EFA) som finns i kostkällor som fet fisk, lax, makrill och sardiner. När de kombineras, bidrar EPA och DHA till den normala funktionen av hjärtat. DHA bidrar också till att upprätthålla normal hjärnfunktion och syn.

Exceed V2, Berry Blast, 600g

Exceed är en avancerad blandning av aminosyror innehållande grenade aminosyror (L Leucin, L isoleucin och L Valin), Beta alanin, Citrullin malat och vitamin B5, vilket gör Exceed till en av de mest avancerade icke-stimulerande styrka, uthållighets och energitilläggen på marknaden.

Recovery XS, Strawberyy Cream, 1,8 kg

Recovery XS är en unik kombination av protein, kolhydrater, vitamin C, kreatin och elektrolyter. Det finns 4,5g aminosyror och 3g Creapure® per portion. Recovery XS ger över 24g protein per portion från vassleproteinisolat som kommer att bidra till tillväxte och underhåll av muskelmassa. Det ger också 3g kreatin per portion vilket ökar fysisk prestation i intervalls och högintensitets träning.

Vi ändrar namnet på denna produkt till "Post Workout XS". Observera att ingredienserna och näringsinformation är desamma och endast namnet på produkten har ändrats.

MYPRE, Grape, 500g

MYPRE levererar en blandning ingredienser för att förbättra prestanda *, minska trötthet * och ge kontinuerlig fokus hela din träning *. MYPRE tillhandahåller fyra olika typer av kreatin som inkluderar; Kreatin HCI, Kreatin Ethyl Ester HCI, Kreatin och Kreatin (Creapure®) som förbättrar fysisk prestation vid kortvariga, högintensitets, repetitions träning *. Den kombinerar också en egen blandning av koffein och guarana extrakt (Paullinia cupana) för att ge 400mg koffein per två skopor. Koffein har visat sig öka vakenhet och uppmärksamhet *.

För ytterligare information om MYPRE besök dess produktsida.

SMAKER, PRODUKTER OCH STORLEKAR ÄR ENLIG BILDEN OCH KAN ERSÄTTAS UTAN MEDELANDE, BEROENDE PÅ LAGERNIVÅER.

Fördelar

  • 5 fantastiska produkter
  • Stort värde för pengarna
  • Inkluderar Myproteins preworkout - MYPRE

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Sports Performance Paket

Select image

Sports Performance Paket