• Gluten Free

    Gluten Free

Recovery XS

Allt-i-ett för återhämtning

Smak
Förpackning
Mängd

HÖSTREA - Upp till 50% rabatt + Impact Whey på köpet

Nu har vi lagt till våra 5 bästsäljande produkter till listan - och som bonus får du 250g Impact Whey på köpet!

Priserna är redan nedsatta, så varför inte kombinera erbjudandet med en rabattkod?

Myprotein skickar inte information till 3:e part. Erbjudandet gäller t.o.m. 31.10.2015, eller så långt lagret räcker. Gåvan aktiveras vid köp över 200 kr. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Var: 349 kr

Nu 175 kr

Spara: 174 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Recovery XS är en av de mest frammåttänkande återhämtningsprodukterna på marknaden. Innehållandes några av de allra bästa ingredienserna främjar Recovery XS muskelökning och påskyndar återhämtningen.

Recovery XS använder sig av ett bevisat förhållande mellan kolhydrater och protein som ger en överlägsen glykogensyntes och främjar återuppbyggnaden av muskelvävnad, båda viktiga mekanismer för återhämtning. Kolhydrats- och proteininnehållet kommer från vaxad majstärkelse samt Impact Whey Isolate®. Vaxad majsstärkelse är en snabbupptagen kolhydrat som återställer muskelglykogendepåerna med minimal påverkan på matsmältningen. Vassleproteinisolat är ett snabbupptaget protein som även är fritt från fett och laktos samt optimalt för uppbyggandet av muskelmassa.

Dessutom innehåller Recovery XS hela 4.5g aminosyror och 3g Creapure® per portion. Dessa båda ingredienser säkerställer att dina muskler är laddade med energi och pump inför ditt nästa träningspass!

Recovery XS innehåller 5.5g av den imponerande aminosyran Leucin, som är avgörande i skapandet av en optimal miljö för vävnadstillväxt och som även har en bevisad positiv effekt på proteinsyntesen. C-vitamin hjälper till att rena kroppen från oönskade toxiner och biprodukter medan elektrolyter ersätter viktiga salter som förlorats vid träning.

Att lägga lika mycket vikt på din återhämtning som på din träning kommer att löna sig och ge resultat. Därför rekommenderar vi Recovery XS för att se till att din kropp har allt den behöver för en optimal återhämtning.

'Vi ändrar namnet på denna produkt till Post Workout XS. Observera att endast namnet kommer att ändras, ingredienser och näringsvärden kommer att förbli desamma.

Fördelar

  • Optimalt förhållande mellan protein och kolhydrater
  • Innehåller elektrolyter för att ersätta salt som förloras via svett vid träning
  • Kan främja återhämtningen efter hård träning

Rekommenderad användning

Fyll upp 400-500ml vatten eller mjölk i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 2 rågade stora MP skopor (90g), skaka och drick. Intas direkt efter träning.

1 x MP Plastskopa (stor) väger 40g.

Ingredienser

Vaxad majsstärkelse, Vassleproteinisolat*, kakaopulver (endast chokladsmak), L-Leucin, Glutamin, Creapure® (Kreatin Monohydrat), Smakämne (endast smaksatta alternativ), Färgämne (Rödbetsextrakt [endast jordgubbssmak]), C-vitamin (askorbinsyra), Elektrolytblandning (natriumklorid, kaliumsulfat, dikalciumfosfat och magnesiumoxid), Sötningsmedel (Sucralose® [endast smaksatta alternativ]), Emulgeringsmedel (Sojalecitin). *Från mjölk.

Näringsinnehåll

Per 90g:
Energi Kcal: 275.9Kcal
Protein (befintlig form): 24.3g
Kolhydrater: 50.2g
Fett: 0.3g

Ger även (Per 90g):
Leucin: 5.5g
Glutamin: 4.5g
Creapure®: 3g
C-vitamin: 550mg
Elektrolyter: 360mg

Näringsinnehåll kan varier något beroende på smakalternativ.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Recovery XS

Select image

Recovery XS