Kanske gillar du även:

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Recovery Evo

För fullständig återhämtning

Smak
Förpackning
Mängd

309 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Översikt

Recovery Evo är ett revolutionärt återhämtningstillskott som baseras på den allra senaste forskningen för att förse din kropp med alla de viktiga näringsämnen som din kropp behöver för en optimal återhämtning. Vår unika ingredienskombination är utvecklad för att främja och snabba upp återhämtningsprocessen, något som gör Recovery Evo till ett oumbärligt tillskott för den satsande idrottaren. 

Kombinationen av protein och kolhydrater har visat sig kunna stimulera ett ökat upptag av glukos till cellerna vilket resulterar i en snabbare påfyllnad av glykogenlagren jämfört med resultaten från ett intag av enbart kolhydrater eller protein. Forskning visar även att ett förhållande på 2:1 (kolhydrater:protein) kan förbättra återhämtningen effektivare än någon annan ingredienskombination. Recovery Evo är fullpackad med ingredienser som snabbt upptas av din kropp, bland annat hydrolyserat vassleproteinisolat och maltodextrin, som ser till att de viktiga näringsämnena når dina muskler så snabbt som möjligt. Innehållet av peptidbundna aminosyror främjar absorptionen ytterligare och drar näringsämnen till vävnaden. 

Recovery Evo innehåller även en betydande portion grenade aminosyror (Leucin, Isoleucin och Valin) som alla behövs för att bygga upp och återhämta muskelmassa efter träning. 

Den kraftfulla antioxidanten C-vitamin hjälper till att avlägsna skadliga toxiner från kroppen medan innehållet av elektrolyter ersätter viktiga salter som förloras genom svettning. Utöver detta främjar Recovery Evo även mental återhämtning genom DMAE och Tyrosin som har visat sig kunna lindra stress i samband med träning.

Recovery Evo förser din kropp med en optimal och välbalanserad formula som försäkrar att all den ansträngning som du lägger ner på din träning även syns genom en fysisk muskeltillväxt.   

Produktrecensioner - 0 Recensioner

Recovery Evo

Select image

Recovery Evo

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!

Tipsa en vän

 • Ej mer än 1000 tecken.