• Vegetariskt

    Vegetariskt

  • Vegan

    Vegan

RE:CHARGE

För uthållighet och återhämtning

Köp 3 valfria produkter, betala för 2! Få den billigaste varan på köpet med koden: 3FOR2SE

Köp 3 valfria produkter, betala endast för 2 med koden: 3FOR2SE

Få den billigaste varan på köpet!

Erbjudandet gäller t.o.m. 22.01.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

277 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

RE:CHARGE är en del av Myproteins sortiment av ”Nutrient Timing Programme”-produkter som har utvecklats för att möta din kropps specifika näringsbehov före, under och efter träning eller tävling.

RE:CHARGE är en avancerad formula som kombinerar protein, kolhydrater och elektrolyter för att hjälpa din kropp bibehålla en optimal vätskebalans och främja återhämtning efter intensiv träning. När du intar RE:CHARGE direkt efter träning eller tävling hjälper du din kropp att återhämta sig på bästa sätt och hjälper dig att förbereda sig inför nästa pass.

Den unika kolhydratsblandningen har utvecklats för att fylla på de viktiga glykogenlagren som har sinat under träningen. Glykogen används av kroppen som en energikälla och det bästa sättet att fylla på dessa är genom ett intag av kolhydrater under återhämtningen.

Det högkvalitativa proteininnehållet främjar både återhämtningen och muskeltillväxten efter träning. Muskelproteiner bryts ofta ner av kroppen i energiförsörjningssyfte, vilket gör det viktigt att återtillföra tillräckliga mängder direkt efter träning.

Vi har även lagt till elektrolyter som fyller på med viktiga salter som förloras genom svettning, C-vitamin för att hjälpa till att avlägsna skadliga toxiner samt Kreatin Monohydrat för att fylla på ATP-lagren.

'Vi ändrar namnet på denna produkt till Energy ReCharge. Observera att endast namnet kommer att ändras, ingredienser och näringsvärden kommer att förbli desamma.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Vetenskapligt framtagen uthållighets- och återhämtningsformula 
  • Fyller på glykogenlagren och främjar cellreparation 
  • Optimal kolhydrats/protein-blandning
  • Innehåller Vitargo Pure® och Pepto Pro®

Rekommenderad användning

Den här shaken har tagits fram speciellt för att tas efter uthållighetsträning. RE:CHARGE*™* kolhydratsblandning bidrar till muskelåterhämtningen† och RE:CHARGE*™* proteinblandning bibehåller muskelmassan‡. För att få optimal effekt av den här produkten, tillsätt 1 1/2 stora skopor (50g) till 400-500ml vatten i en Myprotein-shaker efter träning. †Optimal effekt fås genom kolhydratintag från alla källor, med 4 g per kg kroppsvikt, med doser inom de första 4 timmarna och inte senare än 6 timmar efter träning. ‡Protein bidrar till att bygga upp och bibehålla muskelmassa.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

Ingredienser

Allergiinformation, inklusive spannmål med gluten, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla ägg.

Apelsin Smak: RE:CHARGE*™* Kolhydratsblandning (55%) (Maltodextrin (Sulfiter), Dextros, vaxartad Kornstärkelse (CarBarley*®*), fruktos) RE:CHARGE*™* Proteinblandning (18%) (Vassleproteinisolat (Mjölk), Vassleproteinkoncentrat (Mjölk)), Kaseinhydrolysat (PeptoPro*®*) (Mjölk)), Kreatin Monohydrat, Arom, Vitamin C, elektrolyter (natriumklorid, kaliumsulfat, kalcium di-fosfat, magnesiumoxid), Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Sötningsmedel (Sukralos), Färg (Karoten)

Näringsinnehåll

Per 50g portion:
Energi (kJ): 823
Energi (kcal): 196
Protein (g): 8.9
Kolhydrater (g): 27.7
Fett (g): 0.0

Varje 50g portion innehåller även:
Kreatin Monohydrat (g): 5
Vitamin C (mg): 500
Elektrolyter (mg): 500

Per 100g portion:
Energi (kJ): 1646
Energi (kcal): 392
Protein (g): 17.8
Kolhydrater (g): 55.4
Fett (g): 0.0

Varje 100g portion innehåller även:
Kreatin Monohydrat (g): 10
Vitamin C (mg): 1000
Elektrolyter (mg): 1000

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

RE:CHARGE

Välj bild

RE:CHARGE