• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

RE:CHARGE

För uthållighet och återhämtning

Var: 289 kr

Nu 202 kr

Tillfälligt slut

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

RE:CHARGE är en del av Myproteins sortiment av ”Nutrient Timing Programme”-produkter som har utvecklats för att möta din kropps specifika näringsbehov före, under och efter träning eller tävling. 

RE:CHARGE är en avancerad formula som kombinerar protein, kolhydrater och elektrolyter för att hjälpa din kropp bibehålla en optimal vätskebalans och främja återhämtning efter intensiv träning. När du intar RE:CHARGE direkt efter träning eller tävling hjälper du din kropp att återhämta sig på bästa sätt och hjälper dig att förbereda sig inför nästa pass.

Den unika kolhydratsblandningen har utvecklats för att fylla på de viktiga glykogenlagren som har sinat under träningen. Glykogen används av kroppen som en energikälla och det bästa sättet att fylla på dessa är genom ett intag av kolhydrater under återhämtningen. 

Det högkvalitativa proteininnehållet främjar både återhämtningen och muskeltillväxten efter träning. Muskelproteiner bryts ofta ner av kroppen i energiförsörjningssyfte, vilket gör det viktigt att återtillföra tillräckliga mängder direkt efter träning. 

Vi har även lagt till elektrolyter som fyller på med viktiga salter som förloras genom svettning, C-vitamin för att hjälpa till att avlägsna skadliga toxiner samt Kreatin Monohydrat för att fylla på ATP-lagren.

'Vi ändrar namnet på denna produkt till Energy ReCharge. Observera att endast namnet kommer att ändras, ingredienser och näringsvärden kommer att förbli desamma.

Fördelar

  • Vetenskapligt framtagen uthållighets- och återhämtningsformula 
  • Fyller på glykogenlagren och främjar cellreparation 
  • Optimal kolhydrats/protein-blandning
  • Innehåller Vitargo Pure® och Pepto Pro®

Rekommenderad användning

Fyll upp 400-500ml vatten i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 1,5 stor MP skopa (50g), skaka och drick. Vi rekommenderar ett intag direkt efter träning.

1 x MP plastskopa (stor) väger 35g.

Ingredienser

RE:CHARGE Kolhydratsblandning (Maltodextrin, Dextros, Amylopektin kornstärkelse [Vitargo Pure®], fruktos), RE:CHARGE Proteinblandning (vassleproteinisolat, vassleproteinkoncentrat, Kaseinhydrolysat [PeptoPro®]), kreatin monohydrat, smakämne, Vitamin C, Elektrolytblandning (natriumklorid, kaliumsulfat, Kalcium Di Fosfat, Magnesiumoxid), Emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (Sucralos), färgämne (karotener).

Näringsinnehåll

Per 50g portion:
Energi (kJ): 823
Energi (kcal): 196
Protein (g): 8.9
Kolhydrater (g): 27.7
Fett (g): 0.0

Varje 50g portion innehåller även:
Kreatin Monohydrat (g): 5
Vitamin C (mg): 500
Elektrolyter (mg): 500

Per 100g portion:
Energi (kJ): 1646
Energi (kcal): 392
Protein (g): 17.8
Kolhydrater (g): 55.4
Fett (g): 0.0

Varje 100g portion innehåller även:
Kreatin Monohydrat (g): 10
Vitamin C (mg): 1000
Elektrolyter (mg): 1000

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

RE:CHARGE

Select image

RE:CHARGE