Proteinmåltid - Kyckling i Teriyakisås

25% rabatt på sidan för nya kunder! Skapa ett konto, logga in och ange koden: NYKUND25

Vi vill välkomna alla nya kunder till Myprotein.se med 25% rabatt på sidan! 

Registrera dig på vår hemsida, logga in och ange rabattkoden i kassan för att dra nytta av erbjudandet.

Rabatten gäller tills vidare.

KÖP NU

Tillfälligt slut

Produktöversikt

Denna japanskinspirerade kyckling i Teriyakisås kombinerar tärnad kyckling, äggnudlar och wookade orientaliska grönsaker med en sötstark teriyakisås för att kunna erbjuda en välsmakande måltid innehållandes hela 19 gram protein och hälften av ditt dagliga, rekommenderade intag av frukt och grönt.

Våra balanserade proteinmåltider har utvecklats för att passa in i en aktiv livsstil som kräver välsmakande, näringsrika och snabblagade rätter. Med hjälp av teknologi i framkant har en frystorkningsmetod använts för att försäkra att smak, näring, arom och konsistens bevaras vid tillagningen.

Dessa måltider innehåller endast riktiga livmedel. Till skillnad från andra processade mikrorätter av låg kvalitet tillagas Myproteins måltider av färska råvaror som sedan frystorkas genom en snabb process som endast behöver vätska för att återställa ingredienserna till sitt färska och välsmakande ursprung.

Myproteins måltider är perfekta när du snabbt behöver en näringsrik och balanserad måltid efter träning eller då du är på språng och inte vill kompromissa med ditt näringsintag.

Varför inte även prova vår Grönsakstikka, Kycklinggryta eller Kycklingpasta?

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Näringsrik och balanserad måltid för en aktiv livsstil 
  • Över 19g protein per måltid
  • En unik teknologi bevarar måltidens näringsämnen och håller den färsk 
  • Särskilt utvecklad i samarbete med kost- och näringsexperter 
  • Innehåller naturliga och riktiga livsmedel 
  • Klar på bara 8 minuter

Rekommenderad användning

Öppna förpackningen enligt perforeringen. Ta bort och kasta syreabsorberaren. Fyll försiktigt på med 350ml kokande vatten i förpackningen. Rör om och återförslut. Låt stå i 8-9 minuter. Rör om igen vid öppning och tillsätt kryddor efter smak.

Ingredienser

Äggnudlar (40%), (vetemjöl, Pastöriserade hela ägg (5%) Salt), Orientalisk frönsaksmix (böngroddar, vårlök, gröna bönor, röd paprika, majs, morot, bambuskott), kyckling 6%, Teriyakisås;(sojasås (vatten, salt. sojabönor, rostad vete, socker), ättiksprit, ingefära, salt, vitlök, modifierad majsstärkelse), lök, kycklingproteinpulver, majsmjöl, vitlök, Chillipulver, salt, peppar.

Näringsinnehåll

Per tillagad måltid:
Energi: 1034kJ
Energi: 245kcal
Protein: 18.6g
Kolhydrater: 33.1g
varav sockerarter:15.5g
Fett: 2.3g
varav mättat: 0.5g
Fiber: 8.7g
Natrium: 1.8g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Proteinmåltid - Kyckling i Teriyakisås

Välj bild

Proteinmåltid - Kyckling i Teriyakisås