Protein Water Zero

12 x 500ml

25% rabatt på sidan för nya kunder! Skapa ett konto, logga in och ange koden: NYKUND25

Vi vill välkomna alla nya kunder till Myprotein.se med 25% rabatt på sidan! 

Registrera dig på vår hemsida, logga in och ange rabattkoden i kassan för att dra nytta av erbjudandet.

Rabatten gäller tills vidare.

KÖP NU

204 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Vad är Protein Water Zero?

Protein Water Zero är en proteinrik dryck innehållandes 20g vassleproteinisolat per flaska, helt fri från både fett och socker. Dessa goda drycker finns i 3 olika smaker; Lemon & Lime, Mixed Berry och Sour Apple. De smidiga flaskorna är perfekta att stoppa i väskan och ha redo när du är på språng och vill öka ditt dagliga intag av protein.

Fördelar med Protein Water Zero?

Protein Water Zero ger hela 20g högkvalitativt protein per flaska som kan bidra till en bibehållen samt ökad muskeltillväxt och fettförbränning. Protein Water Zero innehåller dessutom inget fett eller socker och har därför ett lågt kaloriinnehåll på endast 80kcal per flaska.

Vem rekommenderas Protein Water Zero?

Protein Water Zero är perfekt för dig som vill ha ett enkelt och smidigt sätt att öka ditt dagliga intag av protein. Tack vare skruvkorken kan flaskan enkelt återförslutas och förvaras i väskan. Inta under dagen eller efter träning för att enkelt boosta både proteinintag och vätskenivåer.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Välj bland 3 goda smaker 
  • 20g protein per 500ml
  • Nytt och förbättrat recept! 

Rekommenderad användning

Perfekt att inta direkt efter träning eller som en proteinrik och uppfriskande dryck under dagen. Öppnad flaska bör förbrukas inom 3 dagar. 

Ingredienser

Vatten, VASSLEproteinisolat (Mjölk), syra: citronsyra, naturlig smaksättning, surgetsreglerande medel (Trinatriumcitrat), Konserveringsmedel (Kaliumsorbat, natriumbensoat), sötningsmedel (Sucralose).

Näringsinnehåll

PER 100ml
Energi (kJ/kcal): 70/16
Fett: 0.0g
varav mättat: 0.0g
Kolhydrater: 0.1g
varav sockerarter: 0.0g
Protein: 4.0g
Salt: 0.0g

PER 500ml
Energi (kJ/kcal): 350/80
Fett: 0.0g
varav mättat: 0.0g
Kolhydrater: 0.5g
varav sockerarter: 0.0g
Protein: 20.0g
Salt: 0.0g

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.0

4.0

(2 Kundrecensioner)

Sortera efter

Sött!

Sammanlagt:

3

Effektivitet:

4

Bra idé och innehåll. Kan tänka mig denna riktigt kall efter ett intensivt cardiopass! Känns annars lite väl söt att sippa på utanför träningen. God smak i övrigt (Berry).

Goes Well With:

Kall med lite is.

Tue Nov 11 16:12:21 GMT 2014 av #1 Top Recensent

Var denna recension användbar för dig?

Spännande och gott

Sammanlagt:

5

Effektivitet:

5

Nu skiter jag i Ramlösan och de vanliga proteindrinkarna, för det här överraskade mig stort. Älskar nyheter på produktmarknaden och nu när jag är proteininriktad så blir detta perfekt för mig, jag är ju vegetarian också och behöver hitta alternativ till allt köttprotein. Ja, jag vet broccoli, men det kan jag ju inte äta varannan timme.

Fri Nov 07 18:17:02 GMT 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Protein Water Zero

Välj bild

Protein Water Zero