• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Protein Breadsticks

Protein Breadsticks

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt på sidan för nya kunder! Skapa ett konto, logga in och ange koden: NYKUND25

Vi vill välkomna alla nya kunder till Myprotein.se med 25% rabatt på sidan! 

Registrera dig på vår hemsida, logga in och ange rabattkoden i kassan för att dra nytta av erbjudandet.

Rabatten gäller tills vidare.

KÖP NU

39 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Protein Breadsticks är mini brödpinne med hög proteinhalt gjorda med extra jungfruolja, och är ett perfekt mellanmål för att öka ditt intag av protein när du är på språng.

Dessa grissini finns i två varianter som omfattar fullkorn som är tillverkad av hela vetemjöl och en klassisk version gjord av vanligt vetemjöl. Prova dessa högprotein brödpinnar som ett mellanmål på egen hand eller tillsammans med andra livsmedel såsom soppa eller en mängd av nedgångar.

Varje servering på 25g ger över 7g protein som kommer att bidra till tillväxt och underhåll av muskelmassa. Dessa brödpinnar har också låg sockerhalt. Proteinet kommer från sojaproteinisolat vilket gör dem lämpliga för både vegetarianer och veganer.

Ett fantastisk mellanmål med hög proteinhalt, dessa brödpinnar är perfekt för den som vill öka sitt dagliga proteinintag eller letar efter en alternativ proteinkälla i sin kost.

Våra kunders kostval är mycket viktigt för oss. Observera att även om denna produkt är tillverkad med ingredienser och processhjälpmedel som lämpar sig för vegankost, så hanteras mejeripulver inom samma produktionsanläggning och korskontaminering kan uppstå vid mycket låga nivåer. Detta är en ståndpunkt som stöds av Vegan Society.

Fördelar

  • 31% protein kommer från sojaproteinisolat
  • Två sorter som omfattar fullkorn och klassisk
  • Ett fantastisk mellanmål med hög halt av protein och låg sockerhalt

Rekommenderad användning

Redo att äta. Konsumera som mellanmål.

Förvaras svalt och torrt, ej i direkt direkt solljus. Konsumera som en del av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Se till att du dricker mycket vätska varje dag. Använd inte som enda näringskälla. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser som anges i fet stil . Dessutom kan innehålla spår av sesamfrön.

Classic : Vetemjöl (64%), vetegluten (13%), extra Virgin olivolja (10%), isolerat Sojaprotein (8%), jäst (4%), salt (0,8%), Maltat Vete mjöl (0,2%).

Fullkorn : Fullkornsvetemjöl (64%), vetegluten (13%), extra Virgin olivolja (10%), isolerat sojaprotein (8%), jäst (4%), salt (1%), Maltat Vetemjöl (0,2%).

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 25g

Portioner per Förpackning - 4

Näringsinformation

  Per 100g Per Portion (25g) *RI
Energi 1804 kJ/428 kcal 451 kJ/107 kcal 5%
Fett 10 g 2.5 g 4%
  varav mättat 1.7 g 0.4 g 2%
Kolhydrater 52 g 13 g 5%
  varav sockerarter 0.7 g 0.2 g <1%
Fiber 3 g 0.8 g  
Protein 31 g 7.6 g 15%
Salt 1 g 0.25 g 4%

* Referensintag baserat på en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Näringsinformationen är baserad på den klassiska versionen, när man väljer en alternativ smak kan näringsvärden variera med upp till 10%

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Protein Breadsticks

Select image

Protein Breadsticks