Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

PeptoPro

Hydrolyserat kasein

Smak
Förpackning
Mängd

389 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Översikt

PeptoPro® är ett pre-digererat, fullt vattenlösligt protein som innehåller > 60% unika hypoallergena di-och tri-peptider. Dessa peptider absorberas mycket snabbare än andra hela proteiner och enkla aminosyror. Den direkta tillförseln av “byggstenar” kickstartar tillväxtfasen och resulterar i en snabbare återhämtning och ökad massa

En mängd intyg från nöjda kunder vittnar om de märkbara effekterna från PeptoPro®: Minskad trötthet och mindre ömma muskler, snabbare återhämtning, samt förbättrad uthållighet och pump under och efter träningspasset.

Fördelarna med PeptoPro® har inte heller undgått elitidrottarna utan används nu av många topplag och professionella idrottare jämsides med träningsentusiaster och anses av dem alla vara ett protein i framkant.

PeptoPro® stöds av flera vetenskapliga studier och har en bevisad positiv effekt på uthållighet, återhämtning, samt proteinsyntesen under och efter träning.

PeptoPro® har en grad av hydrolysering som motsvarar 28%.

Direkt tillförsel av aminosyror kickstartar tillväxtfasen.
Då muskelcellerna är som mest mottagliga för näring endast en kort stund efter träning är det viktigt att du tar till vara på denna möjlighet. PeptoPro® levererar aminosyror snabbare än någon annan proteinkälla så att du kan få ut det optimala ur varje träningspass.

Då PeptoPro® tillverkas från kasein innehåller det ett idealt förhållande av alla nödvändiga aminosyror för att främja hälsa och prestation. Kasein är även en av de allra renaste proteinkällorna, vilket är anledningen till att PeptoPro® praktiskt taget är fritt från fett och laktos.

Boostar blodsockernivåerna:
PeptoPro® ökar glykogennivåerna markant vilket resulterar i ett förbättrat upptag av glukos av cellerna. I kombination med aminosyrorna ger detta optimala förhållanden för återhämtning och muskeltillväxt.

Du kan läsa mer på PeptoPro®s oficiella hemsida: www.peptopro.com

Produktrecensioner - 0 Recensioner

PeptoPro

Select image

PeptoPro

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!

Tipsa en vän

 • Ej mer än 1000 tecken.