Nina Ross Fitness Paket

HÖSTREA | UPP TILL 70% RABATT | PLUS 10% EXTRA RABATT MED KODEN: 10EXTRA

Få upp till 70% rabatt på 1.000-tals produkter! Plus 10% extra rabatt med koden: 10EXTRA

Sista chansen idag!

Erbjudandet gäller t.o.m. 29.09.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Var: 719 kr

Nu 459 kr

Spara upp till 260 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Nina Ross Fitness Bundle

Som används av UKBFF 2013 Bikini Champion och UKBFF 2012 Body Fitness Champion Nina Ross, hjälper detta paket dig att tona, minska kroppsfett och uppnå kroppen du önskar.

Ett bra komplement till allas tränings diet. Paketet innehåller fyra viktiga kosttillskott och en Myprotein shaker för att ge dig de verktyg du behöver för att ta din träning och hälsa till nästa nivå

Nina Ross

" Jag har haft ett nära samarbete med Myprotein att noggrant välja alla tillägg i mitt paket. Jag tror att de är viktiga när man försöker att uppnå den önskade form som vi alla strävar mot. Få i sig i rätt näringsämnen när du tränar är alltid svårt, därför använder jag dessa produkter när jag försöker att komma i bästa möjliga form" -Nina Ross 2013 UKBFF Bikini Champion

Inkluderar:

CLA 1000 mg 60 Softgels -.bevisat genom forskning att bygga muskelmassa, minska kroppsfett, och stödja förbättrad hälsa

In:Fused 750g Tropical -En helt ny Amino Maintenance Formula. Den kombinerar en avancerad Instantised grenade aminosyra blandning med glutamin, Taurin och 14 viktiga vitaminer och mineraler.

Totalt Nutri Greens 330g Tropical -.Ett bekvämt och effektivt komplement för att öka ditt dagliga intag av frukt och grönsaker och förbättra din hälsa och kost

Vitamin D3 180 Tabs -Rik på ett antal vitaminer och mineraler och en utmärkt allround tillägg till din diet, erbjuder grönt te många hälsofördelar tack vare sina höga koncentrationer av ett antal ämnen .

Myprotein shaker 400ml –innehåller en unik mixerboll som fungerar precis som en visp eller mixer, blandar dina pulver och fördelar det jämnt i vald vätskan.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Nina Ross Fitness Paket

Välj bild

Nina Ross Fitness Paket