Mystery Bag

25% rabatt på sidan för nya kunder! Skapa ett konto, logga in och ange koden: NYKUND25

Vi vill välkomna alla nya kunder till Myprotein.se med 25% rabatt på sidan! 

Registrera dig på vår hemsida, logga in och ange rabattkoden i kassan för att dra nytta av erbjudandet.

Rabatten gäller tills vidare.

KÖP NU

Var: 463 kr

Nu 229 kr

Tillfälligt slut

Produktöversikt

Alla älskar och lockas av spänningen och osäkerheten kring ett mystiskt pris, för mystik och underverk är trots allt flyktiga gåvor att ta vara på och njuta av. Vanligtvis kommer mystiska paket på födelsedagar och andra högtider som påsk och jul, men här på Myprotein introducerar vi Mysterybag här och nu för att hålla fast er alla i den där härliga känslan av att inte veta vad man kommer att få i sitt paket!

Vad är det i Myproteins Mysterybag..?

Som det största onlinesporttillskottsvarumärket i världen, med ett oöverträffat utbut av banbrytande tillskott samt stilsäkra och kvalitativa klädkollektioner är det inte konstigt om du är nyfiken på vilka godsaker som väntar på dig i det mystiska paketet.

Vi kan lova dig att du i varje Mysterybag kommer att hitta två klädesplagg från våra senaste kollektioner som utan minsta tvivel kommer dra blickarna till sig överallt och var som helst. Därutöver kommer du att hitta en rad av Myproteins bästsäljare som kommer att väljas ut från över 2 500 kvalitetsprodukter och bestå av hälsobomber och prestationshöjare lämpliga för alla, oavsett kroppsform, kroppsstorlek, idrott eller träningsmål. Med sensationella smaknyheter på våra proteinprodukter som "Pina Colada" och Birthday Cake" liksom den revolutionerande releasen av ett antal banbrytande energi- och uthållighetsprodukter kommer du helt säkert att sitta som på nålar och invänta din Mysterybag. Sist men inte minst kommer du att få en unik accessoar från vårt ständigt växande utbud för att bistå dig i din träning, prestation eller återhämtning!

Varför ska jag satsa på Mysterybag?

Helt enkelt därför att du får produkter till ett värde av över £40 för så lite som £20! Och när du tror att det inte kan bli bättre lanserar vi en tävling i sociala medier i Storbritannien, Danmark och Frankrike där vinnarna kommer att få en av Myproteins bästsäljande paket! Det här är vad du behöver göra:

  • Efter att ha köpt en Mysterybag behöver du ta ett foto på din bag och hashtagga #Mysterybag på alla sociala medier inklusive Twitter, Instagram och Facebook.
  • Därefter är det bara att vänta spänt på din chans att vinna ett bästsäljande paket

Fördelar

  • Produkter till ett värde av över £40 för bara £20
  • Två varor inom kläder och tillskott samt en accessoar
  • En chans att delta i Myproteins tävling

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Mystery Bag

Välj bild

Mystery Bag