• Vegetariskt

    Vegetariskt

MyBar Zero

Smak
Förpackning
Mängd

Köp 3 valfria produkter, betala för 2! Få den billigaste varan på köpet med koden: 3FOR2SE

Köp 3 valfria produkter, betala endast för 2 med koden: 3FOR2SE

Få den billigaste varan på köpet!

Erbjudandet gäller t.o.m. 22.01.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

29 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

MyBar Zero är en delikat, proteinrik bar, perfekt för alla som söker en alternativ källa till protein när de är på språng.

Om du vill variera intaget av dessa bars, testa att ta bort papperet, lägg din bar på en tallrik och baka den i en uppvärmd ugn några minuter, eller lägg dem i mikron i ungefär 20 sekunder. Det kommer förvandla den till en mjuk, kladdig bar, perfekt som proteinrik dessert eller kvällssnack. Du kan också testa att äta den tillsammans med jordnöts-, cashew- eller mandelsmör för att ytterligare förbättra smakupplevelsen.

Varje bar innehåller 20 gram protein per portion vilket kommer bidra till ökad och bibehållen muskelmassa. MyBar Zero har lågt innehåll av mättat fett och innehåller 80 % färre kolhydrater än en vanlig proteinbar*, vilket gör den till det perfekta mellanmålet för att öka ditt proteinintag. Det höga proteininnehållet i dessa bars kommer från mjölkprotein vilket bidrar till den exceptionella aminosyreprofilen. Till skillnad från många andra bars, innehåller MyBar Zero inga tillsatta polyoler.

MyBar Zero är perfekt som ett smidigt snack när som helst på dagen eller att ta i samband med din träning för att öka proteinintaget. De är ett perfekt alternativ för alla med ett sötsug som letar efter ett jättegott och proteinrikt snack.

* Jämfört med vår HighPro proteinbar.

Fördelar

  • 20 gram protein per bar
  • 80 % färre kolhydrater än i en vanlig proteinbar*
  • Lågt innehåll av mättat fett

Rekommenderad användning

Ät som näringsrikt mellanmål, 1-2 gånger om dagen.

Varning: Olämplig för diabetiker. Denna bar innehåller naturliga råvaror. Även om extra vikt har lagts vid att filtrera bort alla spår av stenar, nötskal och stjälkar från råvarorna kan det fortfarande förekomma.

Förvaring: Produkten ska förvaras och förflyttas i ett temperaturspann om 15°C. till 22°C. och utom solljus, extrema värveväxlingar, odörer eller fuktighet.

Ingredienser

För allergener, se ingredienser i fet stil. Kan innehålla sojabönor, jordnötter och produkter baserade på det. Tillverkat i en fabrik som hanterar vete, gluten, ägg, sesamfrön. För allergener, frön och produkter baserade på det.

Smak av karamell & jordnöt: Mjölkprotein, isomalto-oligosackarider, bulkmedel (polydextros), jordnötter (9,9 %), oligofruktos, solrosolja, bitar av karamell (socker, glukossirap, kondenserad mjölk, saltat smör) (3,1 %), salt, smakämnen, sötningsmedel (steviolglykosider).

Smak av kakor & grädde: Mjölkprotein, isomalto-oligosackarider, bulkmedel (polydextros), oligofruktos, solrosolja, bitar av kakao, shortcake (3,2 %) (vetemjöl (gluten), vegetabiliskt fett (raps, palmolja), socker, salt, natriumvätekarbonat, ammoniumvätekarbonat), kakao med lågt fettinnehåll, aromämnen, salt, sötningsmedel (steviolglykosider).

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 bar (65 g)

Portioner per förpackning - 1 bar

Näringsinnehåll

  Per 100 g Per bar (65 g)
Energi 1318 kJ/318 kcal 857 kJ/207 kcal
Fett 11,6 g 7,5 g
  varav mättat fett 3 g 1,9 g
Kolhydrater 4 g 2,6 g
  varav sockerarter 3,5 g 2,2 g
Protein 30 g 19,5 g
Salt 0,67 g 0,43 g

 

Näringsinnehållet är baserat på versionen med smak av kakor & grädde, väljer du en annan smak kan näringsinnehållet variera med upp till 10 procent.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

MyBar Zero

Välj bild

MyBar Zero