• Vegetariskt

    Vegetariskt

  • Gluten Free

    Gluten Free

Micelle XL™

Spjälkas långsammare än kasein

Smak
Förpackning
Mängd

Få upp till 30% rabatt på din beställning med kampanjen Mystery Discount! Klicka här för mer info.

Få upp till 30% rabatt på hela beställningen med koden: RABATT

Knappa in koden i kassan och se hur mycket du kan få i rabatt! OBS, rabatten ändras kontinuerligt under dagen.

Mystery Discount erbjudandet gäller t.o.m. 24.01.2017, eller så långt lagret räcker. Rabatten kommer att variera mellan 15% - 30%. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt per rabattkod är 800kr.

KÖP NU

Var: 299 kr 194 kr Spara upp till 105 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Micelle XL™ är ett protein som framställs genom en unik filtreringsprocess, vilket resulterar i en formel av extra stora miceller. Utvunnen från mjölk spjälkas proteinmolekylerna hos dessa gigantiska Micelle XL™ i ännu långsammare takt än vanligt micellärt kasein. Resultatet blir en förlängning av frisättningen av aminosyror. Detta gör Micelle XL™ till det perfekta proteinkomplementat att använda nattetid, när musklerna vanligen är i katabolt tillstånd. Med 21 gram protein per portion och bara 0,5 gram fett är Micelle XL™ lämplig för en bred målgrupp med olika träningsplaner och träningsmål. Med 4,5 gram BCAA och 4,5 gram glutamin per portion ger Micelle XL™ ett digert tillskott av de viktigaste aminosyrorna.

Micelle XL™ är designad för att ha en avsmalnande frisättning av aminosyror ut till muskelvävnaden, i en takt som tidigare inte varit möjlig. Välj Micelle XL™ som ditt kvalitets-kasein, då det ger en konstant ström av protein ut till dina muskler, oavsett om det är mitt i natten eller mellan måltider.

Micelle XL™ är perfekt för alla som tränar sin fysik och har en träningsplan där den rätta kostbalansen är av största vikt. Det är också ett utmärkt tillskott för att öka det dagliga proteinintaget. Som kosttillskott rekommenderar vi att du använder Micelle XLexerting innan du går och lägger dig eller mellan måltider, 2-3 gånger per dag.

Fördelar

  • Gigantiska miceller spjälkas till och med långsammare än kasein
  • Har en avsmalnande frisättning av aminosyror
  • Bara 0,5 gram fett per portion

Rekommenderad användning

För att dra nytta av fördelarna med den här produkten rekommenderar vi att du blandar en stor skopa (25 g) med 150-250 ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker innan du går och lägger dig eller mellan måltider, upp till tre gånger dagligen.

Förvara svalt, torrt och utom solljus. Den här produkten är avsedd att användas som del i en aktiv livsstil och tillsammans med en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

För allergener, se ingredienser i fet stil. Kan också innehålla ägg.

mjölkproteinisolat (99 %), emulgeringsmedel (sojalecitin).

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 skopa (25 g)

Portioner per förpackning - 40 (1 kg) 100 (2,5 kg) 200 (5 kg)

Näringsinnehåll

  Per 100 g Per portion
Energi 1570 kJ/370 kcal 393 kJ/93 kcal
Fett 2,0 g 0,5 g
  of which saturates 0 g 0 g
Kolhydrater 4,0 g 1,0 g
  varav sockerarter 4,0 g 1,0 g
Protein 84 g 21 g
Salt 0,25 g 0,06 g

 

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Micelle XL™

Välj bild

Micelle XL™