• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Micellärt kasein

Långsamt protein

Smak
Förpackning
Mängd

Var: 229 kr

Nu 199 kr

Spara: 30 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Micellärt kasein är ett högkvalitativt, långsamt protein utvunnet från mjölk. Genom användandet av en lågtempererad process bevaras ingrediensernas höga näringsvärde och funktionalitet, i jämförelse med kasein eller kaseinater.

Micellärt kasein tas upp långsamt i magsäcken och förser musklerna med en fördröjd och ihållande tillförsel av aminosyror. Detta gör micellärt kasein till det optimala tillskottet att inta mellan måltider eller innan läggdags för att förhindra muskelnedbrytning under sömnen.

Micellärt kasein har även en utmärkt aminosyraprofil, har ett särskilt högt innehåll av grenade aminosyror (BCAA), ett lågt fettinnehåll samt är rik på kalcium.

 

Fördelar

  • Långsamt protein 
  • Rik på aminosyror
  • Högt proteininnehåll med ett lågt innehåll av fett och kolhydrater 

Rekommenderad användning

Fyll upp 200-300ml vatten eller mjölk i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 1,5 stor MP skopa (30g), skaka och drick. För bäst resultat: inta precis innan läggdags, alternativt mellan måltider, 2-3 gånger per dag eller vid behov. Skopa ej inkluderad.

Ingredienser

Chocolate Smooth: Micellärt kasein, eettreducerat kakaopulver, smakämne, sötningsmedel (Sucralos), emulgeringsmedel (sojalecitin).

Strawberry Cream: Micellärt kasein, smakämne, färgämne (Rödbetsextrakt), sötningsmedel (Sucralos), emulgeringsmedel (sojalecitin).

Vanilla: Micellärt kasein, smakämne, sötningsmedel (Sucralos), emulgeringsmedel (sojalecitin).

Näringsinnehåll

PER 100g:
Energi (kJ/kcal): 1518/358
Fett: 1.5g
varav mättat: 0.8g
Kolhydrater: 6.0g
varav sockerarter: 4.0g
Protein: 80g
Salt: 0.4g

PER 30g portion:
Energi (kJ/kcal): 455/107
Fett: 0.5g
varav mättat: 0.2g
Kolhydrater: 1.8g
varav sockerarter: 1.2g
Protein: 24g
Salt: 0.1g

Observera att detta näringsinnehåll representerar den naturella smaken. När du väljer ett smaksatt alternativ reduceras proteininnehållet med ca 3% i de flesta smaker. Choklad reduceras dock med ca 8% på grund av den tillagda kakaon. 

Kundrecensioner

Sammanfattning

4.33

4.333

(3 Kundrecension)

Sortera efter

Bra långsamt protein

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

4

Smak:

4

Effektivitet:

4

Riktigt bra kasein. Blandar sig bra (för att vara kasein). Har kört 'unflavored' som kanske kanske vissa kan ha svårt att vänja sig vid att dricka. Men den har inga konstiga bismaker och blandar sig bra. Unflavored innehåller inte heller några sötningsmedel så den är perfekt att blanda med andra smaksättare. Tillexempel MySyrup, ha i pannkakor/bakning, trycka ned i kvarg för ännu mer protein...

Passar bra med:

Vatten, Mjölk, MySyrup

19 August 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Helt okej!

Sammanlagt:

3

Effektivitet:

4

Har testat smakerna vanilj och choklad. Vaniljsmaken var helt okej, chokladen var god! Lite väl mjöliga i smaken men helt okej. Har gjort varm choklad med chokladcaseinet som blev jättegott!

Goes Well With:

Vatten, mjölk.

1 November 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Perfekt kvällsmål!

Sammanlagt:

5

Effektivitet:

4

Är jättenöjd med det här kaseinet! Brukar ta det på kvällen som en shake eller blandat med kvarg. Det är lite svårare att blanda och man jämför med vassleprotein men jag föredrar smaken på kasein. Har testat choklad, vanilj och unflavoured. Choklad och vanilj blir som en milkshake även om man blandar det med vatten - smakar jättegod! De kvällar då jag inte är sugen på något sött tar jag den naturella istället och är positivt överraskad över hur god den är. Har även använt den som utblandning i pannkakssmet och det kan jag verkligen rekommendera!

Goes Well With:

Vatten eller kvarg/grekisk yoghurt!

5 June 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Micellärt kasein

Select image

Micellärt kasein