Micellar Casein Elite

Långsamt protein

Smak
Förpackning
Mängd

Få upp till 30% rabatt på din beställning med kampanjen Mystery Discount! Klicka här för mer info.

Få upp till 30% rabatt på hela beställningen med koden: RABATT

Knappa in koden i kassan och se hur mycket du kan få i rabatt! OBS, rabatten ändras kontinuerligt under dagen.

Mystery Discount erbjudandet gäller t.o.m. 24.01.2017, eller så långt lagret räcker. Rabatten kommer att variera mellan 15% - 30%. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt per rabattkod är 800kr.

KÖP NU

249 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är Casein Elite

Casein Elite har testats i Informed Sports-programmet inom ramen för World Anti-Doping Agency (WADA) och innehar ackrediteringen ISO 17025, vilket garanterar att produkten är fri från naturligt förekommande förbjudna substanser.

Micellärt kasein är ett långsamt utsöndrande protein som ger 24 gram protein per portion. Genom att forma en tjock gel i magen absorberas micellärt kasein långsamt och möjliggör en avsmalnande frigörelse av aminosyror i blodet. Detta gör micellärt kasein till det perfekta tillskottet mellan måltider och före läggdags, för att säkerställa att dina muskler återhämtar sig och blir försedda med en konstant ström av muskelreparerande aminosyror. Det kommer att förhindra starten av katabolism, vilket är vitalt för att förhindra muskelförfall. Casein Elite innehåller 6,5 gram BCAA och 5 gram glutamni per portion och är det bästa alternativet för idrottare som söker ett protein med långsam utsöndring.

Det höga proteininnehållet i micellärt kasein bidrar till ökad och bibehållen muskelmassa, och dessutom upprätthållandet av ett friskt skelett.

Fördelar

  • 24 gram protein
  • Långsamt utsöndrande protein
  • 6,5 gram BCAA per portion

Rekommenderad användning

Blanda en stor skopa (25 gram) med 150-300 ml vatten

Ingredienser

För allergener, se ingredienser i fet stil. Tillverkas i en fabrik som också hanterar ägg, gluten och produkter gjorda på dessa livsmedel.

Chokladsmak: Micellärt kasein (mjölk) (91 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), kakaopulver, smakämnen, sötningsmedel (sukralos).

Jordgubbssmak: Micellärt kasein (mjölk) (95 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), smakämnen, färg (rötbetsröd), sötningsmedel (sukralos).

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 ¼ stor skopa (30 g)

Portioner per förpackning - 33 (1 kg)

Näringsinnehåll

  Per 100 g Per portion *RDI
Energi 1654 kJ/390 kcal 496 kJ/117 kcal 6 %
Fett 1,5 g 0,5 g 1 %
  varav mättat fett 0,8 g 0,2 g 1 %
Kolhydrater 6 g 1,8 g 1 %
  varav sockerarter 4 g 1,2 g 1 %
Protein 88 g 26 g 52 %
Salt 0,25 g 0,08 g 1 %

* Rekommenderat dagligt intag för en normal vuxen person (8400 kJ/2000 kcal)

Näringsinnehållet är baserat på varianten med naturell smak, väljer du en annan smak kan näringsinnehållet variera med upp till 10 procent.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Micellar Casein Elite

Välj bild

Micellar Casein Elite