Macro:Meal

Måltidsersättare

Smak
Förpackning
Mängd

Nedräkning - Få upp till 15% på din order

SKYNDA! Du kan fortfarande få 15% rabatt med rabattkoden under helgen!

Ange koden COUNTDOWNSE i kundkorgen.


KÖP NU

339 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Total MRP är en fullständig blandning av protein, kolhydrater och essentiella fettsyror skapad för dig som vill ha en näringsrik och enkel måltidsshake. Som ett nyttigt alternativ till onyttiga snacks och snabbmat är denna shake ideal för dig med en hektisk vardag eller som ständigt är på språng.

Kombinationen av snabba, måttliga och långsamma proteiner (Vassleproteinisolat, Vassleproteinkoncentrat, äggvitepulver och mjölkprotein) tillhandahåller en ihållande frigöring av aminosyror som främjar uppbyggnaden av muskelmassa samt håller håller dig mätt länge. Kolhydratsinnehållet är baserat på havre och korn som båda har ett lågt GI-värde och därför förser kroppen med stadig och långvarig energi.

De essentiella fettsyrorna kommer från linfröpulver och aktiverat korn och är särskilt viktiga för kroppens energiproduktion, nervsystem, matsmältning samt immunförsvar.

Denna goda shake är enkel att blanda och innehåller flera nyttiga ingredienser som gör den till en utmärkt måltidsersättare.

Fördelar

  • Perfekt blandning av proteiner och kolhydrater med ett lågt GI
  • Enkel och näringsrik måltidsersättare.
  • God smak och lätt att blanda

Rekommenderad användning

Fyll upp 250-300ml vatten eller mjölk i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 2 'MP large scoops' (80g), skaka och drick. Intas 2-3 gånger per dag eller som en måltidsersättare.

1 x 'MP Plastic Scoop' (large) väger 37g.

Ingredienser

Kolhydratsblandning (Mald havre & Aktiverat korn), Blandning av långsamt protein (Vassleproteinkoncentrat*, Mjölkproteinkoncentrat*, Vassleproteinisolat*, äggvitepulver), Kakaopulver (endast chokladsmak), Smakämne (endast smaksatta alternativ), linfröpulver, Färgämne (Rödbetsextrakt [endast jordgubbsmak]), Sötningsmedel (Sucralose® [endast smaksatta alternativ]), Emulgeringsmedel (Sojalecitin). *Från mjölk.

Näringsinnehåll

Per 80g:
Energi Kcal: 290.0Kcal
Protein (befintlig form): 26.5g
Kolhydrater: 35.5g
varav socker: 0.5g
Fett: 5.0g

Näringsinnehåll kan variera något beroende på smakalternativ.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Macro:Meal

Select image

Macro:Meal