• Vegetariskt

    Vegetariskt

Limited Edition Impact Whey Protein, Pina Colada, 1kg

Pina Colada-smak

25% rabatt på sidan för nya kunder! Skapa ett konto, logga in och ange koden: NYKUND25

Vi vill välkomna alla nya kunder till Myprotein.se med 25% rabatt på sidan! 

Registrera dig på vår hemsida, logga in och ange rabattkoden i kassan för att dra nytta av erbjudandet.

Rabatten gäller tills vidare.

KÖP NU

Tillfälligt slut

Produktöversikt

Varför tog vi fram Impact Whey Protein?

Dygnet runt bryts dina muskelfibrer ständigt ner (katabolism) och byggs upp (anabolism). När du tränar och deltar i sport, ökar katabolismen varför du behöver konsumera protein regelbundet för att bygga upp och reparera skadade muskelfibrer så att du kan återhämta dig och förbättra din prestation.

Hur konstruerade vi Impact Whey Protein?

Det här utsökt uppfriskande vassleproteinet med smak av Pina Colada är tillverkat av högkvalitativt vassle från kor uppfödda på gräs, och erbjuder imponerande 20,5 gram protein per portion. Den här produkten ger också alla essentiella aminosyror, 4,5 gram BCAA och 3,6 gram glutamin per portion, och är instantiserad för smidig blandning. Därutöver har Impact Whey Protein endast 1,9 gram fett och 1 gram kolhydrater per portion. Enkelt uttryckt, om du letar efter att kvalitetssäkert vassleproteinpulver som levererar fantastiskt protein för pengarna och har en enastående näringsprofil - då kan du sluta leta nu!

Vilka är de största fördelarna?

  • Det höga proteininnehållet i den här produkten kommer hjälpa dig att öka och bibehålla muskelmassa. Tack vare blott 103 kalorier per portion är Impact Whey Protein en perfekt partner till idrottare i en mängd idrotter, såväl nybörjare, erfarna amatörer som fullblodsproffs.
  • Limiterad utgåva med smak av Pina Colada för att hjälpa din återhämtning den här sommaren

Är det här en produkt för mig?

Impact Whey Protein är lämplig för alla som är aktiva och vill nå upp till sitt dagliga behov av protein. Oavsett om du är fullblodsproffs eller tränar för lite vardagsmotion är protein en viktig komponent i din kost, detta tack vare dess nyckelroll i muskeluppbyggnad och muskelreparation.

När ska jag ta Impact Whey Protein?

Impact Whey Protein tas upp snabbt av kroppen och därför rekommenderar vi ett intag 30-60 minuter efter träning, det vill säga när kroppens metabolism är förhöjd. Alternativt kan det konsumeras när som helst under dagen för att hålla proteinintaget under kontroll. Det kan konsumeras med vatten eller mjölk som en uppfriskande proteinshake, eller kombinerad med din favoritsmoothie eller med grekisk yoghurt. För att göra det där lilla extra, kolla in vårt utbud av recept för Impact Whey Protein på The Zone Recipe Page.

 

Fördelar

  • 20,5 gram protein per portion
  • 4,5 gram BCAA:s, inklusive 2 gram leucin per portion
  • Limiterad utgåva med smak av Pina Colada

Rekommenderad användning

Protein bidrar till att bygga upp och bibehålla muskelmassa, så för att få optimal effekt av den här produkten rekommenderar vi 1 stor skopa (25g) i 150-250ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker 30 minuter före och/eller efter träning. Intag alternativt när som helst på dagen för att öka ditt dagliga kaloriintag.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

Pina Colada-smak: Vassleproteinkoncentrat [Mjölk] (94,8%), Smakämnen (Färg: Kurkumin, Sötningsmedel: Sukralos), Emulgeringsmedel ( Soja & Solroslecitin)

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 Skopa (25g)

Portioner per behållare - 40 (1kg)

Näringsvärden

  Per 100g Per Portion *RI
Energi 1740 kJ/412 kcal 435 kJ/103 kcal 5%
Fett 7.5 g 1.9 g 3%
  varav mättat 5 g 1.3 g 6%
Kolhydrater 4 g 1.0 g 0.5%
  varav sockerarter 4 g 1.0 g 1%
Protein 82 g 21 g 41%
Salt 0.50 g 0.13 g 2%

 

*Rekommenderat intag för genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

 

Aminosyraprofil

Observera att näringsinnehållet representerar det naturella alternativet. När du väljer ett smaksatt alternativ reduceras proteininnehållet med ca 3% för de flesta smaker. Choklad reduceras dock med ca 8% på grund av den tillagda kakaon.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Limited Edition Impact Whey Protein, Pina Colada, 1kg

Välj bild

Limited Edition Impact Whey Protein, Pina Colada, 1kg