• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Karbo-Lyn®

Sockerfri Kolhydrat

Vi har upp till 70% på sidan, dessutom får du 5% extra rabatt med koden: BLACKBOXSE

Vi har upp till 70% på sidan, dessutom får du 5% extra rabatt med koden: BLACKBOXSE

Erbjudandet gäller t.o.m. 27.11.2015, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Var: 229 kr

Nu 183 kr

Tillfälligt slut

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Vad är Karbo-Lyn®?

Karbo-Lyn® är en patenterad kolhydrat från stärkelse och innehåller mycket unika egenskaper. Det är ett homopolysaccharide kolhydrat vilket betyder att det består av många monosackarider sammanfogade genom glykosidbindningar. Karbo-Lyn® passerar genom magen mycket snabbt och det fungerar som en pump, och drar vatten och näringsämnen med sig.

Fördelar med Karbo-Lyn®

Karbo-Lyn® har en hög osmolalitet och är helt sockerfri. För att skapa en snabb absorption genom magen, har molekylvikten manipuleras vilket gör att det har ett upptag mycket snabbare än dextros eller maltodextrin men utan den extra uppblåsta effekten.

Vem passar Karbo-Lyn®?

Karbo-Lyn® är perfekt för den som söker en källa av kolhydrater före eller efter deras träning eller tävling. Det är också lämplig för den som söker en icke-socker baserad kolhydrat före uthållighet eller ultra uthållighets tävlingar eller återhämtning efter vikt baserad träning. På grund av den snabba upptaget av Karbo-Lyn®, är det rekommenderat att konsumera detta omedelbart efter din träning

.

Vi rekommenderar att konsumera 50g Karbo-Lyn® antingen före, efter eller under träningen. Detta kommer dock att vara beroende av dina specifika träningsmål och typ av träning du utför.

Närings rekommendationer

Kolhydratladdning: Om du vill använda Karbo-Lyn® för kolhydratladdning, rekommenderar vi att konsumera en portion (50 g) med en högkolhydrat diet var 2-3'e timma dagarna innan din tävling.

Pre-race. Vi rekommenderar att konsumera en servering av Karbo-Lyn® 2-3 timmar före ditt lopp för optimalt resultat

Posta-race: Vi rekommenderar att konsumera en servering av Karbo-Lyn® omedelbart (< 1 timme) efter ditt lopp. Ta igen 2-3 timmar efter detta tillsammans med en högkolhydrat diet.

Karbo-Lyn® är ett registrerat varumärke som tillhör All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Internationella patent. Alla rättigheter reserverade.

Kostval av alla våra kunder är mycket viktigt för oss. Även om denna produkt är tillverkad med ingredienser och processhjälpmedel som lämpar sig för vegankost, så observera att mejeripulver används också inom samma produktionsanläggning och korskontaminering kan uppstå även om mycket låga nivåer. Detta är en ståndpunkt som stöds av Vegan Society.

Fördelar

 • Sockerfria kolhydrater
 • Perfekt kolhydratkälla före och efter träningen
 • Patenterad kolhydrat med snabb upptagning

Rekommenderad användning

Kolhydraterna i Karbo-Lyn*TM* bidrar till muskelåterhämtningen† efter högintensiv träning och/eller uthållighetsträning. För att fylla på musklernas glykogendepåer rekommenderar vi helt enkelt att tillsätta 1 stor skopa (30g) i 150-250ml vatten, eller i din favoritdryck, i en Myprotein-shaker inom 4 timmar efter träning. †Optimal effekt fås genom kolhydratintag från alla källor, med 4 g per kg kroppsvikt, med doser inom de första 4 timmarna och inte senare än 6 timmar efter träning.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

Ingredienser

Kan även innehålla gluten, soja, mjölk och ägg.

Naturell: 100% Karbo-lyn™ (Homopolysaccharid från potatis, ris och majs. 100% Stärkelse).

Näringsinnehåll

Serving Size - 1 Scoop (25g)

Servings Per Container - 20 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1674 kJ/400 kcal 837 kJ/200 kcal 10%
Fat 0 g 0 g 0%
  of which saturates 0 g 0 g 0%
Carbohydrates 100 g 50 g 19%
  of which sugars 0 g 0 g 0%
Protein 0 g 0 g 0%
Salt 0.1 g 0.05 g 1%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Karbo-Lyn®

Select image

Karbo-Lyn®