Kanske gillar du även:

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Kalciumkaseinat

Instantiserad

Smak
Förpackning
Mängd

189 kr

Var: 209 kr

Spara: 20 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Översikt

Kalciumkaseinat med högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kalciumkaseinat är en viktig ingrediens i tillverkningen av måltidsersättare, sportdrinkar, kosttillskott och protein bars. Proteinet tillverkas av färsk lättmjölk, är spraytorkat och har ett lågt i natriuminnehåll.

Med ett högre innehåll av aminosyror än både vassleprotein och sojaisolat kan kalciumkaseinat påverka andra proteiner positivt genom att göra dem mer lättsmälta då de saktas ner igenom tarmkanalen.

Kalciumkaseinat är även ett utmärkt tillskott att ta om du vet att du inte kommer ha möjlighet att äta ett proteinrikt mål under dagen, då proteinsyntesen saktas ner märkbart jämfört med andra proteiner. Den rekommenderade dosen för att uppnå denna effekt är minst 30 gram per portion vilket innehåller en mycket fördelaktig procent protein. Detta resulterar i att kalciumkaseinat kan användas för att enkelt uppfylla ditt dagliga proteinbehov.

En presentation av aminosyrornas sammansättning hittar du längre ner på sidan under 'Certifikat'.

Om du specifikt är ute efter ett protein som tas upp extra långsamt av kroppen, t.ex. innan sängdags, rekommenderar vi vårt Milk Protein Smooth då det har ännu bättre smakegenskaper och med fördel kan användas i näringsrika drycker.

När du blandar kalciumkaseinat kan du märka att det bildas en oklar, jämn och relativt tjock kolloidal blandning som även kan skumma något mer än andra proteinpulver. Detta är helt normalt och representerar endast de fysiska egenskaperna av denna produkt. Produktens smakegenskaper är också något annorlunda jämfört med andra protein, och har en både tjockare och något grynigare konsistens.

Skillnaderna i smak och konsistens påverkar dock inte näringsvärdet eller dess egenskaper som ett kompetent, långsamt nedbrytbart protein.

Produktrecensioner - 1 Recensioner

- (25 / Jun / 2014)

4

Har endast provat vaniljsmaken och den smaker väldigt bra. Perfekt till mellanmål eller som nattprotein tack vare den långsamma utsöndringen. Är dock relativt svårt att få pulvret utblandat riktigt väl, ibland känns det som man kör ett riktigt cardiopass á la shakerskakning för att få till det. All in all är det värt "besväret". Passar för övrigt perfekt till proteinfluff eller pudding!

Goes Well With:

Mellanmål, nattprotein, fluff, pudding, bakning, gröt.

Kalciumkaseinat

Select image

Kalciumkaseinat

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!

Tipsa en vän

 • Ej mer än 1000 tecken.