• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Kalciumkaseinat

Instantiserad

Smak
Förpackning
Mängd

Nedräkning - Få upp till 15% på din order

SKYNDA! Du kan fortfarande få 15% rabatt med rabattkoden under helgen!

Ange koden COUNTDOWNSE i kundkorgen.


KÖP NU

209 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Kalciumkaseinat med högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kalciumkaseinat är en viktig ingrediens i tillverkningen av måltidsersättare, sportdrinkar, kosttillskott och protein bars. Proteinet tillverkas av färsk lättmjölk, är spraytorkat och har ett lågt i natriuminnehåll.

Med ett högre innehåll av aminosyror än både vassleprotein och sojaisolat kan kalciumkaseinat påverka andra proteiner positivt genom att göra dem mer lättsmälta då de saktas ner igenom tarmkanalen.

Kalciumkaseinat är även ett utmärkt tillskott att ta om du vet att du inte kommer ha möjlighet att äta ett proteinrikt mål under dagen, då proteinsyntesen saktas ner märkbart jämfört med andra proteiner. Den rekommenderade dosen för att uppnå denna effekt är minst 30 gram per portion vilket innehåller en mycket fördelaktig procent protein. Detta resulterar i att kalciumkaseinat kan användas för att enkelt uppfylla ditt dagliga proteinbehov.

En presentation av aminosyrornas sammansättning hittar du längre ner på sidan under 'Certifikat'.

Om du specifikt är ute efter ett protein som tas upp extra långsamt av kroppen, t.ex. innan sängdags, rekommenderar vi vårt Milk Protein Smooth då det har ännu bättre smakegenskaper och med fördel kan användas i näringsrika drycker.

När du blandar kalciumkaseinat kan du märka att det bildas en oklar, jämn och relativt tjock kolloidal blandning som även kan skumma något mer än andra proteinpulver. Detta är helt normalt och representerar endast de fysiska egenskaperna av denna produkt. Produktens smakegenskaper är också något annorlunda jämfört med andra protein, och har en både tjockare och något grynigare konsistens.

Skillnaderna i smak och konsistens påverkar dock inte näringsvärdet eller dess egenskaper som ett kompetent, långsamt nedbrytbart protein.

Fördelar

  • Utmärkt källa till långsamma proteiner
  • Högt proteininnehåll och lågt fetthalt
  • Tillverkad av färsk lättmjölk

Rekommenderad användning

Fyll upp 400ml vatten eller mjölk i vår shaker (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Lägg till 1 rågad stor MP skopa (30g), skaka och drick innan sängdags för bäst resultat, alternativt ta 2-3 portioner fördelat under dagen.

1 x MP Plastskopa (stor) väger 24g (Ej inkluderad)

Ingredienser

Kalciumkaseinat*, Kakao Pulver (endast chokladsmak), Smakämnen (endast smaksatta alternativ), Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Sötningsmedel (Sukralos® [endast smaksatta alternativ]), Färgämne (Rödbetsextrakt [endast jordgubbssmak]). *Från mjölk.

Näringsinnehåll

Per 30g portion:
Energi Kcal: 112.0Kcal
Energi kj: 473.0kJ
Protein (torrbasis): 28.5g
Protein (befintlig form): 27.0g
Kolhydrater (Laktos): 0.1g 
Fett: 0.6g

Per 100g:
Energi: 373.3Kcal 
Energi: 1576.6kJ 
Protein (torrbasis): 95.0g 
Protein (befintlig form): 90.0g 
Kolhydrater (Laktos): 0.3g 
Fett: 2.0g

Observera att detta näringsinnehåll representerar den naturella smaken. När du väljer ett annat alternativ reduceras proteininnehållet med ca 3% i de flesta smaker. Choklad reduceras dock med ca 8% på grund av den tillagda kakaon.

Kundrecensioner

Sammanfattning

4.00

4.0

(1 Recensioner)

Sortera efter

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

3

Smak:

4

Effektivitet:

5

Har endast provat vaniljsmaken och den smaker väldigt bra. Perfekt till mellanmål eller som nattprotein tack vare den långsamma utsöndringen. Är dock relativt svårt att få pulvret utblandat riktigt väl, ibland känns det som man kör ett riktigt cardiopass á la shakerskakning för att få till det. All in all är det värt "besväret". Passar för övrigt perfekt till proteinfluff eller pudding!

Goes Well With:

Mellanmål, nattprotein, fluff, pudding, bakning, gröt.

25 June 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Kalciumkaseinat

Select image

Kalciumkaseinat