• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Inulin

Smak
Förpackning
Mängd

89 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Inluin är en löslig kostfiber som kommer från Cikoriaroten. I formen av ett lösligt pulver kan det läggas till din kost eller dryck utan speciell påverkan på smak, men ändå boosta fiberintag och öka mättnadskänslan samt främja en hälsosam matsmältning.

Inulin är ett enkelt och smidigt sätt att öka ditt dagliga intag av fibrer. Ett ökat fiberintag kan påverka din matsmältning positivt och även hjälpa nyttiga bakterier i tarmen. 

Inulin passar utmärkt för de som begränsar sitt kaloriintag eller som äter en lågkolhydratskost då det kan användas som ett substitut för socker tack vare sin söta smak. Inulin passar även de som intar ett stort antal kalorier, exempelvis kroppsbyggare eller idrottare, då dess egenskaper gynnar en hälsosam matsmältning. 

Fördelar

 • Enkelt och smidigt intag av lösliga fibrer
 • Kan främja matsmältningen 
 • Stimulerar nyttiga bakterier

Rekommenderad användning

Fyll upp 300-350ml vatten eller fruktjuice i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med lite över 1,5 små MP skopor (5g), skaka och drick. Intas 1-3 gånger per dag eller vid behov. Se till att dricka rikligt med vatten under dagen. 

1 x MP plastskopa (liten) väger 2.9g (ej inkluderad)

Ingredienser

fruktooligosackarid (Cikoriafiber)

Näringsinnehåll

Per 5g portion:
Energi: 42kJ
Energi: 10.4Kcal
Protein (befintlig form): Noll
Kolhydrater: 4.8g
Fiber: 4.4g
Fett: Noll

Kundrecensioner

Sammanfattning

5.00

5.0

(1 Recensioner)

Sortera efter

Bra med fibrer!

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Den smakar ingenting. Du märker inte av den i din shaker. Helt perfekt att lägga en tesked i din proteinshake eller blanda tillsammans med Total Nutri-Greens. Mycket bra för magen!

Passar bra med:

Total Nutri-greens

27 January 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Inulin

Select image

Inulin