• Vegetariskt

    Vegetariskt

Impact Milk Isolate

Mjölkprotein, 27g protein/portion

Köp 3 valfria produkter, betala för 2! Få den billigaste varan på köpet med koden: 3FOR2SE

Köp 3 valfria produkter, betala endast för 2 med koden: 3FOR2SE

Få den billigaste varan på köpet!

Erbjudandet gäller t.o.m. 22.01.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

240 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Vårt populära Impact Milk Isolate är ett spraytorkat mjölkproteinisolat tillverkat av ultrafiltrerad lättmjölk. Detta avancerade mjölkprotein är en utmärkt proteinkälla med samma förhållande mellan kasein och vassle som hittas naturligt i mjölk (80% kasein, 20% vassle), vilket skapar en optimal kombination av snabba och långsamma proteiner.

Tack vare den kontrollerade tillförseln av aminosyror är Milk Protein Isolate ett utmärkt val för alla som vill undvika muskelnedbrytning (katabolism) som ett resultat av intensiv träning. De långsamma aminosyrorna gör det möjligt för din kropp att förhindra muskelnedbrytning och förbättra och optimera återhämtningen efter träning. Detta gör även Milk Protein Isolate till ett perfekt tillskott för det som vill förse musklerna med näring under en längre tid eller när det inte är praktiskt att tillföra protein genom regelbundna måltider, exempelvis på natten/vid sömn.

Med sitt höga proteininnehåll (90%) och låga innehåll av laktos är denna proteinkälla perfekt för de som vill minimera sitt kolhydratsintag. Milk Protein Isolate har även ett högre innehåll av grenade aminosyror (BCAA) är exempelvis soja- och äggprotein.

Impact Milk Isolate är en källa rik på kalcium, GM-fritt och produceras inom EU.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Lågt laktosinnehåll, högt innehåll av protein 
  • Drivmedel för dina muskler! 
  • Neutral smak med hög löslighet 

Rekommenderad användning

Fyll upp 300-400ml vatten eller mjölk i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 1,5 MP skopor (30g), skaka och drick. Inta strax innan sovdags för bäst resultat, men kan även intas mellan måltider, 2-3 gånger per dag, vid behov.

1 x level MP Plastic Scoop (large) weighs 18g. (not included)

Ingredienser

Mjölkproteinisolat*, kakaopulver (endast Chocolate), smakämne (endast smaksatta alternativ), sötningsmedel (Sucralose® [endast smaksatta alternativ]), färgämne (rödbetsextrakt [endast Strawberry]). *Från mjölk

Näringsinnehåll

Per 30g:
Energi: 111.0Kcal
Energi: 453.0kJ
Protein (torrbasis): 27.0g
Protein (befintlig form): 25.7g
Kolhydrater (Laktos): 0.5g
Fett: 0.5g
Kalcium: 675.0mg

Näringsinnehållet baseras på det naturella (Unflavoured) smakalternativet. När du väljer ett annat smakalternativ kan näringsinnehållet variera något och proteininnehållet minska med ca 3% i de flesta smaker, Chocolate minskar dock med ca 8% på grund av den tillagda kakaon. 

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Impact Milk Isolate

Välj bild

Impact Milk Isolate