• Vegetarian

    Vegetarian

iBCAA

Instantiserade, grenade aminosyror

Smak
Förpackning
Mängd

SPARA UPP TILL 70%

Upp till 70% rabatt på Aminosyror | Ingen kod behövs.

Erbjudandet gäller endast tills 26/3 2015 eller så länge lagret räcker.

TA MIG TILL ERBJUDANDET!

Var: 189 kr

Nu 151 kr

Spara: 38 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

iBCAA-pulver är en instantiserad form av BCAA (grenade aminosyror) som tillhandahåller en vattenlöslig aminosyra som tas upp enklare och snabbare av kroppen.

Vår iBCAA ger en snabblöslig 2:1:1 kombination av Leucin, Isoleucin och Valin, som löses snabbt i vatten vilket gör dem mycket mer tillgängliga och användbara för muskeln vid träning.

BCAA behövs för att bibehålla muskelmassa och studier visar även att de hjälper till att bevara glykogendepåer och samtidigt förhindra muskelnedbrytning under intensiv träning. Till skillnad från andra aminosyror metaboliseras BCAAs inte i magsäcken, utan direkt i muskeln. Denna unika egenskap innebär att de hjälper till att bygga muskelmassa och förhindra katabolism. Dessa aminosyror (leucin, isoleucin och valin) kan inte syntetiseras av kroppen vilket betyder att ett extra tillskott är avgörande för din muskeltillväxt.

Fördelar

  • Lösliga BCAAs, lätt att blanda
  • Förbättrad biotillgänglighet
  • Hjälper till att förhindra muskelnedbrytning
  • Nödvändigt för muskeltillväxt

Rekommenderad användning

Kosttillskott: vi rekommenderar ett intag på 5 gram, 2 - 4 gånger per dag för ett optimalt resultat. Intas med fördel tillsammans med önskad mängd vatten eller juice.

Blanda 2 små MP skopor (5g) med önskad mängd vatten eller juice och drick direkt.

1 x MP Plastskopa (liten) väger 2.5g (ej inkluderad)

Ingredienser

BCAA (Leucin:Isoleucin:Valin), Emulgeringsmedel (Sojalecitin) Citronsyra (Endast 'berry blast'), Färgämnen (Rödbetsextrakt [Endast 'berry blast'], Antocyaninfärgning [Endast 'berry blast']), Smakämne (Endast smaksatta alternativ), Sötningsmedel (Sucralose® [Endast smaksatta alternativ]).

Näringsinnehåll

Innehåll per 5g portion: BCAA: 5g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

iBCAA

Select image

iBCAA