• Vegetariskt

    Vegetariskt

Hurricane Evo

All-in-one'

25% rabatt på sidan för nya kunder! Skapa ett konto, logga in och ange koden: NYKUND25

Vi vill välkomna alla nya kunder till Myprotein.se med 25% rabatt på sidan! 

Registrera dig på vår hemsida, logga in och ange rabattkoden i kassan för att dra nytta av erbjudandet.

Rabatten gäller tills vidare.

KÖP NU

511 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Hurricane Evo är ett högkvalitativt all-in-one tillskott, tillverkat för att främja en ökad styrka och muskelmassa samt en optimal återhämtning. Innehållandes en unik kombination av protein, kolhydrater, keratin, aminosyror och HMB tillför detta tillskott alla de viktiga näringsämnen din kropp behöver vid intensiv träning.

Proteinblandningen försäkrar en långsam tillförsel av aminosyror för att främja muskeltillväxten och presenteras som ett tydligt förhållande för att du ska kunna veta exakt vad du får i dig; 40% Mjölkproteinkoncentrat, 30% Vasslekoncentrat och 30% Äggvita. Kolhydratsinnehållet har baserats på ultrafin havre som fördröjer energitillförseln för optimal uthållighet. För att intensifiera din träning har vi även adderat kreatin; ett av de mest populära och potenta ingredienserna för muskeltillväxt på marknaden.

För att förstärka musklernas återhämtningsprocess har vi lagt till en generös portion peptidbundna aminosyror och HMB. Dessa upptas snabbt av kroppen och har visat sig kunna främja återhämtning och tillväxt genom att gynna glykogensyntesen. Muskeltillväxten främjas även av HMB som har en bevisad effekt som hämmar nedbrytningen.

För att sätta Hurricane Evo före alla andra all-in-one tillskott har vi även adderat de de hälsosamma ingredienserna Lactospore® och Digezyme®. Lactospore®,är en probiotisk förstärkare som har visat sig kunna utveckla och förbättra funtionen av magens organ, medan Digezyme® kan förbättra matsmältningen och främja upptaget av proteiner, fetter och kolhydrater.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Främjar ökad i styrka och muskelmassa
  • Innehåller Protein, Kreatin, aminosyror och HMB
  • Innehåller även matsmältningsfrämjarna Lactospore® och Digezyme®

Rekommenderad användning

Fyll upp 300-400ml vatten eller mjölk i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 3 skopor (60g) pulver. Skaka och drick. Vi rekommenderar 2 portioner per dag. Vid träning, ta en portion innan träning följt av en andra direkt efteråt. Vid vila, ta en portion vid uppvaknande och den andra vid behov under dagen.

Ingredienser

Proteinblandning (40% Mjölkproteinkoncentrat, 30% Vassleproteinkoncentrat [Från mjölk], 30% Äggvitepulver), Ultra Fine Oats, Glutamin peptid (Från Gluten), Kreatin Monohydrat, L-Leucin, HMB (B-hydroxy B-methylbutyrate), Smakämnen, förtjockningsmedelr (Xanthan Gum), Sötningsmedel (Sucralose), Digezyme® (Amylas, Proteas, Cellulas, Beta-D-galaktosidas, Lipas), Lactospore® Probiotika.

Näringsinnehåll

Innehåll Per 60g:
Energi Kcal: 217.0Kcal
Energi Kj: 908.0kJ
Protein (befintlig form): 34.6g
Kolhydrater: 14.4g
varav socker: 1.8g
varav polyoler: 0.0g
Fett: 2.3g
varav mättat: 0.8g
Kostfiber: 2.2g
Natrium: 0.0g

Ger även per 60g:
Glutamin Peptider: 3.0g
L-Leucin: 2.0g
Kreatin Monohydrat: 2.5g
Digezyme®: 50 mg
Lactospore®: 100 millioner
Kalcium HMB: 1.5g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hurricane Evo

Välj bild

Hurricane Evo