Kanske gillar du även:

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Hurricane Evo

Smak
Förpackning
Mängd

259 kr

Var: 529 kr

Spara: 270 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Översikt

Hurricane Evo är ett högkvalitativt all-in-one tillskott, tillverkat för att främja en ökad styrka och muskelmassa samt en optimal återhämtning. Innehållandes en unik kombination av protein, kolhydrater, keratin, aminosyror och HMB tillför detta tillskott alla de viktiga näringsämnen din kropp behöver vid intensiv träning.

Proteinblandningen försäkrar en långsam tillförsel av aminosyror för att främja muskeltillväxten och presenteras som ett tydligt förhållande för att du ska kunna veta exakt vad du får i dig; 40% Mjölkproteinkoncentrat, 30% Vasslekoncentrat och 30% Äggvita. Kolhydratsinnehållet har baserats på ultrafin havre som fördröjer energitillförseln för optimal uthållighet. För att intensifiera din träning har vi även adderat kreatin; ett av de mest populära och potenta ingredienserna för muskeltillväxt på marknaden.

För att förstärka musklernas återhämtningsprocess har vi lagt till en generös portion peptidbundna aminosyror och HMB. Dessa upptas snabbt av kroppen och har visat sig kunna främja återhämtning och tillväxt genom att gynna glykogensyntesen. Muskeltillväxten främjas även av HMB som har en bevisad effekt som hämmar nedbrytningen.

För att sätta Hurricane Evo före alla andra all-in-one tillskott har vi även adderat de de hälsosamma ingredienserna Lactospore® och Digezyme®. Lactospore®,är en probiotisk förstärkare som har visat sig kunna utveckla och förbättra funtionen av magens organ, medan Digezyme® kan förbättra matsmältningen och främja upptaget av proteiner, fetter och kolhydrater.

Produktrecensioner - 0 Recensioner

Hurricane Evo

Select image

Hurricane Evo

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!

Tipsa en vän

 • Ej mer än 1000 tecken.