• Vegetarian

    Vegetarian

Hurricane Evo

12-ÅRS JUBILEUM: Upp till 75% rabatt | Klicka här för mer info.

12-ÅRS JUBILEUM: Upp till 75% rabatt

Jubileets hetaste kampanj är igång! Vi har sänkt priset på allt, med upp till 75%!

Ingen kod behövs – priserna är redan nedsatta, kan därför kombineras med andra erbjudanden / rabattkoder.

Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Tillfälligt slut

Produktöversikt

*Resultat kan variera från person till person*

Hurricane Evo är ett högkvalitativt all-in-one tillskott, tillverkat för att främja en ökad styrka och muskelmassa samt en optimal återhämtning. Innehållandes en unik kombination av protein, kolhydrater, keratin, aminosyror och HMB tillför detta tillskott alla de viktiga näringsämnen din kropp behöver vid intensiv träning.

Proteinblandningen försäkrar en långsam tillförsel av aminosyror för att främja muskeltillväxten och presenteras som ett tydligt förhållande för att du ska kunna veta exakt vad du får i dig; 40% Mjölkproteinkoncentrat, 30% Vasslekoncentrat och 30% Äggvita. Kolhydratsinnehållet har baserats på ultrafin havre som fördröjer energitillförseln för optimal uthållighet. För att intensifiera din träning har vi även adderat kreatin; ett av de mest populära och potenta ingredienserna för muskeltillväxt på marknaden.

För att förstärka musklernas återhämtningsprocess har vi lagt till en generös portion peptidbundna aminosyror och HMB. Dessa upptas snabbt av kroppen och har visat sig kunna främja återhämtning och tillväxt genom att gynna glykogensyntesen. Muskeltillväxten främjas även av HMB som har en bevisad effekt som hämmar nedbrytningen.

För att sätta Hurricane Evo före alla andra all-in-one tillskott har vi även adderat de de hälsosamma ingredienserna Lactospore® och Digezyme®. Lactospore®,är en probiotisk förstärkare som har visat sig kunna utveckla och förbättra funtionen av magens organ, medan Digezyme® kan förbättra matsmältningen och främja upptaget av proteiner, fetter och kolhydrater.

Fördelar

  • Främjar ökad i styrka och muskelmassa
  • Innehåller Protein, Kreatin, aminosyror och HMB
  • Innehåller även matsmältningsfrämjarna Lactospore® och Digezyme®

Rekommenderad användning

Fyll upp 300-400ml vatten eller mjölk i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 3 skopor (60g) pulver. Skaka och drick. Vi rekommenderar 2 portioner per dag. Vid träning, ta en portion innan träning följt av en andra direkt efteråt. Vid vila, ta en portion vid uppvaknande och den andra vid behov under dagen.

Ingredienser

Proteinblandning (40% Mjölkproteinkoncentrat, 30% Vassleproteinkoncentrat [Från mjölk], 30% Äggvitepulver), Ultra Fine Oats, Glutamin peptid (Från Gluten), Kreatin Monohydrat, L-Leucin, HMB (B-hydroxy B-methylbutyrate), Smakämnen, förtjockningsmedelr (Xanthan Gum), Sötningsmedel (Sucralose), Digezyme® (Amylas, Proteas, Cellulas, Beta-D-galaktosidas, Lipas), Lactospore® Probiotika.

Näringsinnehåll

Innehåll Per 60g:
Energi Kcal: 217.0Kcal
Energi Kj: 908.0kJ
Protein (befintlig form): 34.6g
Kolhydrater: 14.4g
varav socker: 1.8g
varav polyoler: 0.0g
Fett: 2.3g
varav mättat: 0.8g
Kostfiber: 2.2g
Natrium: 0.0g

Ger även per 60g:
Glutamin Peptider: 3.0g
L-Leucin: 2.0g
Kreatin Monohydrat: 2.5g
Digezyme®: 50 mg
Lactospore®: 100 millioner
Kalcium HMB: 1.5g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hurricane Evo

Select image

Hurricane Evo