Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

HMB

Smak
Förpackning
Mängd

139 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Översikt

HMB (Beta-Hydroxy Beta-Methylbutuyrat) är en aminosyra som härstammar från Leucin, som är ett essentiellt protein. HMB kan hittas i matvaror som havskatt och alfalfa samt förekommer naturligt i modersmjölk, men kan vara svårt att få i sig via en normal kost. HMB upptäckted under 1950-talet och har sedan dess studerats i årtionden, dock har det endast varit ett populärt tillskott inom sport och idrott sedan mitten av 1990-talet

HMB har en bevisad effekt som saktar ner nedbrytandet av muskelvävnad samt påskyndar muskeltillväxten. Senare studer hav även visat att ett tillskott av HMB sänker kolestorolet och stärker immunsystemet.

I en kontrollerad vetenskaplig studie med 41 manliga deltagare i åldrarna 19-29 blev de tilldelade 0, 1.5, eller 3 gram HMB varje dag under 3 veckor. Under denna tid tränade deltagarna 3 stycken 90-minuterspass styrka i veckan. Resultatet av denna studie visade att ett intag av HMB har en direkt koppling till både ökad styrka och muskelmassa.

I en annan studie rapporterad i samma artikel som ovan, deltog 32 män i en studie där de tilldelades antingen 3 gram HMB eller placebo dagligen i samband med träning (styrka 2-3 timmar dagligen, 6 dagar i veckan under 7 veckor). Deltagarna som blev tilldelade HMB påvisade en märkbar förbättring i styrka (bänkpress) jämfört med deltagarna som istället blev tilldelade placebo. Dock var det ingen större skillnad på de båda gruppernas vikt eller kroppsfett vid studiens slut.

Produktrecensioner - 0 Recensioner

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!

Tipsa en vän

 • Ej mer än 1000 tecken.