• Vegetarian

    Vegetarian

Hard Gainer

12-ÅRS JUBILEUM | Nedräkning: Just nu får du 22% rabatt på allt med koden: TICKTACK

12-ÅRS JUBILEUM: Få upp till 30% rabatt på allt med koden: TICKTACK

Men skynda, rabatten reduceras med 1% varje timme mellan 9:00 - 19:00!

Dessutom! 2 läckra proteinrika flapjacks på köpet när du handlar för 600 kr, eller mer. Flapjacksen läggs automatiskt i din varukorg.

Erbjudandet gäller t.o.m. kl 23:00 26.05.2016, eller så långt lagret räcker. Flapjacks på köpet - erbjudandet gäller t.o.m. kl 23:00 26.05.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Tillfälligt slut

Produktöversikt

*Resultat kan variera från person till person*

Hard Gainer är ett vetenskapligt utvecklat tillskott utformat för att hjälpa dig öka i massa och styrka. Hard Gainer är en kaloririk shake med ett högt innehåll av protein och kolhydrater som ser till att dina växande muskler förses med all den viktiga näring som de behöver för att utvecklas, växa och återhämtas. Vår stora 2,4 kilos förpackning ger även en hel månads förbrukning till ett svårslaget pris. 

Forskning har visat att kroppen efter träning har ett så kallat “post workout nutrient window” som betyder att musklerna direkt efter träning befinner sig i ett svamp-liknande tillstånd där de verkar ha möjligheten att absorbera proteiner och kolhydrater mycket effektivare än någon annan tidpunkt under dagen.  

För att ta till vara på detta tillstånd på bästa sätt och öka i muskelmassa, har studier visat att en proteinshake behöver 2 viktiga komponenter:

  • protein för att främja muskeltillväxt och återhämtning
  • en kolhydrat med högt GI (exempelvis dextros eller maltodextrin) som främjar absorberingen av proteinet

Hard Gainer har baserats på dessa viktiga principer. Varje 80 gram portion innehåller 23,5 gram protein (högkvalitativt vassleisolat och mjölkproteinkoncentrat) som främjar återhämtningen, och 49 gram kolhydrater (dextros och maltodextrin) som ökar absorberingen av proteinet.

Hard Gainer intas bäst som en måltidsersättare för att lägga till kalorier till din kost, eller efter träning för att öka proteinsyntesen och muskeltillväxten. För bäst resultat rekommenderat vi även att inta Hard Gainer tillsammans med Kreatinmonohydrat för en optimal ökning av styrka och massa. 

För att smaksätta detta tillskott, testa gärna våra smaksättare.

Fördelar

  • 302 kalorier per 80g portion
  • Främjar en viktuppgång och ökad massa 
  • Prisvärd Gainer 

Rekommenderad användning

Fyll upp 250-300ml vatten eller mjölk i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 2 stora MP skopor (80g), skaka och drick. Inta 2-3 gånger per dag eller vid behov.

1 x MP plastskopa (stor) väger 37g.

Ingredienser

Maltodextrin, mjölkproteinkoncentrat*, Impact Whey Isolate*, Dextros, Emulgeringsmedel (sojalecitin) *Från mjölk

Näringsinnehåll

Per 80g:
Energi: 304kcal
Energi: 1272kj
Protein: 23.5g
Kolhydrater: 49g
Fett: 1.2g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hard Gainer

Select image

Hard Gainer