• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Hampaprotein

Smak
Förpackning
Mängd

249 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Hampaprotein är en utmärkt källa till protein och innehåller essentiella aminosyror (EAA's) vars förhållanden liknar andra kompletta proteinkällor så som kött, mjölk och ägg. Hampaprotein har ett högt innehåll av levande enzymer, essentiella fettsyror (EFA), vitaminer, mineraler samt innehåller ämnen som bistår absorption.

Vårt hampaprotein tillverkas även genom en varsam process för att bibehålla så mycket näring som möjligt, där varken kemikalier eller värme används. Denna process involverar kallpressad och kylfiltrerad hampa för att utvinna hampfröolja. Pulvret är sedan tillverkat genom att kallpressas, kallskalas och slutligen siktas.

För att bibehålla vår hälsa bör vi äta en kost med ett högt innehåll av levande enzymer, aktiva fytonäringsämnen, vitaminer, mineraler, EAA's och EFA's, som alla betraktas som essentiella då våra kroppar inte producerar dessa själva. Hampfrö är dessutom en av växtrikets mest koncentrerade och balanserade källor till EAA's och EFA's, samt är rikt på flera essentiella näringsämnen så som klorofyll, magnesium, kalium, svavel, fytosteroler, riboflavin, askorbinsyra, betakaroten, kalcium, fiber, histidin, järn, fosfor, niacin och tiamin.

Skalade hampfrön innehåller 34.6% rent smältbart protein, och förser kroppen med lättillgängliga aminosyror för att bygga och reparera vävnad. Hampfröprotein innehåller 65% högkvalitativt Edestin Protein, det kraftigaste proteinet som kan utvinnas från växtriket, samt 35% Globulin Edestin, som är snarlikt globulinet i kroppens blodplasma och mycket förenligt med vårt matsmältningssystem.

Hampfrön är rika på Omega 6 och Omega 3 EFAs samtidigt som de är en av få vegetabiliska källor innehållandes GLAs (gamma-linolensyra).

Vårt hampfrö är ej genetiskt modifierat och innehåller 0.000% THC.

Fördelar

 • Välsmakande, lättanvänd hälsokost
 • Vegetabiliskt protein innehållandes samtliga essentiella aminosyror
 • Optimalt förhållande mellan omega 6 och 3 EFAs med 2-4% gamma-linolensyra (GLA)

Rekommenderad användning

Vårt tips! Kombinera gärna detta naturella tillskott med någon av våra smaksättare.  

Fyll upp 150-250ml vatten eller juice i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Lägg till lite mindre än 1 'MP large scoop' (30g), blanda och drick. Intas 2-3 per dag

1 x 'MP Plastic Scoop' (large) väger 38g (ej inkluderad).

Ingredienser

Denna produkt innehåller 100% Hampaprotein, helt utan tillsatser

Näringsinnehåll

Per 30g:
Energi Kj: 561KJ
Energi Kcal: 134Kcal
Protein (befintlig form): 15.0g
Kolhydrater: 7.8g
Fett: 3.6g
varav mättade 0.0g

Ger även (per 30g):
Omega-3: 0.72g
Omega 6: 1.98g
Omega 9: 0.54g

Kundrecensioner

Sammanfattning

3.00

3.0

(1 Recensioner)

Sortera efter

Sammanlagt:

3

Blandbarhet:

2

Smak:

1

Smager mycket dårlig Jag tror jag smager på spinak eller brokolli Inte jag forventer ;(

11 October 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Hampaprotein

Select image

Hampaprotein