• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Hallonketoner - Pulver

Smak
Förpackning
Mängd

AUGUSTIREA | UPP TILL 70% RABATT PÅ 1.000-TALS PRODUKTER | Klicka här för mer info.

AUGUSTIREA | UPP TILL 70% RABATT PÅ 1.000-TALS PRODUKTER!

Bunkra upp med våra produkter och kom igång igen med träningen efter sommaren!

Ingen kod behövs – priserna är redan nedsatta, kan därför kombineras med andra erbjudanden / rabattkoder / ambassadörskoder. Sista chansen idag!

Erbjudandet gäller t.o.m. 23.08.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Var: 209 kr

Nu 167 kr

Spara upp till 42 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Hallonketoner har lagts till i många olika kosttillskott på senare tid. Det är en naturlig produkt som extraheras från hallon och marknadsförs som en effektiv fettförbrännare då ämnesomsättningen gynnas i samband med intag.

Vetenskapliga studier av hallonketoner har kopplat samman ingrediensen med en ökad lipolys (nedbrytning av fettceller). Tack vare denna effekt har tillskottet blivit populärt hos bland annat kroppsbyggare som vill minska fettmassa och öka muskeldefinition.

Hallonketoner är en kemisk förening som hittas i bäret och ger den dess söta smak och doft. Den kemiska strukturen av hallonketoner är nära besläktad med flera andra extrakt som även de används inom viktminskning.

I vetenskapliga studier har hallonketoner ökad produktionen av norepinefrin som ökar temperaturen i kroppen och därmed även ämnesomsättningen.

Tack vare dessa naturliga ursprung och brist på biverkningar är hallonketoner en produkt som är säker att använda av de allra flesta som vill minska i fettvikt.

'Vi ändrar namnet på denna produkt till Raspberry Extract . Observera att endast namnet kommer att ändras, ingredienser och näringsvärden kommer att förbli desamma.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Ökar ämnesomsättningen 
 • Har kopplats till en minskad förmåga att lagra fett 
 • Helt naturlig produkt utan några bevisade biverkningar 

Rekommenderad användning

Som ett kosttillskott rekommenderar vi ett intag på 100mg, 2 gånger per dag. Intas bäst med önskad mängd vatten eller fruktjuice.

1 x MP plastskopa (mini) väger 130mg (0.13g) (ej inkluderad)

Ingredienser

Denna produkt innehåller 100% hallonketonpulver, helt utan tillsatser. 

Näringsinnehåll

100% Hallonketonpulver.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hallonketoner - Pulver

Välj bild

Hallonketoner - Pulver