• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Guarkärnmjöl

Smak
Förpackning
Mängd

Upp till 75% rabatt | Gåva på köpet | Sommarrean är inne på sin sista dag! Ingen kod behövs - kan kombineras med andra erbjudanden / rabattkoder / ambassadörskoder. Nya kunder får 15% extra rabatt med nykundskoden.

UPP TILL 75% RABATT | SOMMARREA | Sommarrean är inne på sin sista dag, passa därför på att dra nytta av erbjudandet!

Ingen kod behövs – priserna är redan nedsatta, kan därför kombineras med andra erbjudanden / rabattkoder eller ambassadörskoder. Nya kunder får 15% extra rabatt med nykundskoden nedan.

Handlar du för 550 kr, eller mer får du även en Limited Edition ”DEFEAT THE HEAT” Shaker på köpet. Shakern läggs automatiskt i varukorgen.

Erbjudandet gäller t.o.m. 24.07.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Var: 79 kr

Nu 59 kr

Spara upp till 20 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är Guarkärnmjöl?

Guarkärnmjöl utvinns från Guarväxtens frön. Dess främsta användingsområde är som ett förtjockningsmedel i många livsmedel. Det har en neutral smak och doft och kan användas för att binda samman ingredienser.

Fördelar med Guarkärnmjöl?

Guarkärnmjöl är ett glutenfritt förtjockningsmedel som förbättrar struktur och konsistens vid bakning och matlagning.

Vem rekommenderas Guarkärnmjöl?

Guarkärnmjöl passa alla som söker ett glutenfritt förtjockningsmedel att använda vid matlagning och bakning, exempelvis till soppor, såser, redningar, bakverk m.m. Det kan även användas som ett alternativ till stärkelse.

Friskrivningsklausul: Detta tillskott ska endast intas tillsammans med rikligt av vätska. Vi rekommenderar ej detta tillskott till personer med tarmvred eller tarmbesvär.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Neutral doft och smak 
  • Fritt från Gluten
  • Kan användas som förtjockningsmedel för att förbättra konsistens och struktur vid glutenfri matlagning och bakning 

Rekommenderad användning

För att förbättra viskositeten i dina proteinbaserade shakes, testa att tillsätta 1/2 liten skopa (2 g) i proteinpulvret i en Myprotein-shaker med vatten eller mjölk.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

Ingredienser

Kan även innehålla gluten, soja, mjölk och ägg.

Naturell: Guargummi (100%)

Näringsinnehåll

PER 100g:
Energi (kJ/kcal): 1452/347
Fett: 5.0g
varav mättat: 0.0g
Kolhydrater: 80.0g
varav sockerarter: 4.5g
Protein: 5.0g
Salt: 30.0g

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.00

5.0

(1 Recensioner)

Sortera efter

Perfekt

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

4

Smak:

5

Effektivitet:

5

I've used this when I bake bread without gluten. This is perfect, prevents the bread to be so dry and it feels fresh longer. Perfekt när man bakar glutenfritt bröd, brödet blir saftigare och känns nybakat längre!

Passar bra med:

Bakning

15 April 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Guarkärnmjöl

Select image

Guarkärnmjöl