Beach Body-paketet

12-ÅRS JUBILEUM: Få 25% rabatt på allt med koden: BDAY25

Myprotein fyller hela 12 år och vi fortsätter firandet med ÄNNU ett dundererbjudande!

25% rabatt på allt med koden: BDAY25

Dessutom! 2 läckra proteinrika cupcakes på köpet när du handlar för 500 kr, eller mer. Cupcaksen läggs automatiskt i din varukorg.

Erbjudandet gäller t.o.m. kl 23:00 26.05.2016, eller så långt lagret räcker. Cupcakes på köpet - erbjudandet gäller t.o.m. 25.05.2016. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

989 kr

Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

Beach Body-paketet innehåller 6 högkvalitativa produkter som hjälper dig att bli ditt snyggaste Du i sommar och erbjuder dig allt du behöver för bästa möjliga resultat.  Detta paket ger dig; 1kg Impact Whey Deluxe i smaket Chocolate Smooth, 750g Fuse i smaken Berry Blast, 250g naturell BCAA, 60 CLA kapslar, 120 Thermo-Extreme kapslar samt en 600ml Myprotein Shaker.

Whey Protein Deluxe (1kg, Chocolate Smooth)
Impact Whey Deluxe kombinerar högkvalitativt vassleproteinkoncentrat med vassleproteinisolat och hydrolyserat vassleprotein för att kunna erbjuda ett snabbupptaget proteinpulver med en fantastisk aminosyraprofil. Innehållet av 22g protein per portion gör detta protein till ett utmärkt tillskott att inta direkt efter träning.

Fuse (Berry Blast, 750g)
Fuse är en unik formula som kombinerar grenade aminosyror med kreatin, glutamin, taurin och snabba kolhydrater som tillsammans gynnar proteinsyntesen och motverkar muskelnedbrytning. Varje portion (25g) ger även 5g Creapure® (kreatine monohydrat) som har visat sig höja nivån av ATP i musklerna och gynna en ökning av mager muskelmassa och styrka.

BCAA (naturell, 250g)
BCAA (grenade aminosyror) består av Leucin, Isoleucin och Valin. De behövs för att underhålla muskelmassa och behövs för att underhålla muskelmassa. Studier har även visat att de kan hjälpa till att bevara kroppens förråd av glykogen.

CLA (60 kapslar)
Konjugerad linolsyra (CLA) är en fettsyra som hittas naturligt i kött och mejeriprodukter och har visat sig kunna assistera vid viktminskning. Dess innehåll av 1000mg CLA per kapsel gynnar dig som vill minska i fettvikt och söker en mer definierad kropp. 

Thermo-Extreme (120 kapslar)
En kraftfull termogenisk mix som främjar viktminskning och ökar energiproduktionen. Innehåller bl.a extrakt från grönt te, blåstång och koffein.

Myprotein Shaker (600ml)
En avancerad shaker som hör till en av de främsta på marknaden idag och hjälper dig att enkelt och smidigt blanda dina tillskott med minimal ansträngning.

Fördelar

  • Innehåller 6 storsäljande produkter 
  • Hjälper dig nå din strandkropp! 
  • Boostar din träning för ännu bättre resultat 

Rekommenderad användning

Var god och se varje enskild produkt för information.

Ingredienser

Var god och se varje enskild produkt för information.

Näringsinnehåll

Var god och se varje enskild produkt för information.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Beach Body-paketet

Select image

Beach Body-paketet