• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Äppelfiber

Smak
Förpackning
Mängd

199 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

Äppelfibrer består av ett finmalet pulver med en mild äppelsmak och ett högt innehåll av olösliga och lösliga kostfiber. Pulvret utvinns från 100% torkade äpplen som hjälper till att absorbera vatten från mag-tarmkanalen och främjar en hälsosam tarm och matsmältning. 

Studier har visat att äppelfibrer även kan gynna viktminsking när de intas tillsammans med en balanserad och kalorikontrollerad kost. Äppelfibrer har en milt aptitdämpande effekt, kan öka mättnadskänslan och förbättrar även matsmältningen.  

Ämnet pektin i äppelfiber hjälper till att normalisera blodfetter i vårt blodomlopp vilket även kan sänka kolesterol med upp till 10% vid ett regelbundet och dagligt intag. 

Varning: Utan tillräckligt med vätska kan denna produkt svälla i halsen och orsaka kvävning. Undvik denna produkt om du lider av Dysfagi eller har svårigheter att svälja.

Fördelar

 • Innehåller naturliga fibrer 
 • Kan agera som en hungerdämpare 
 • Kan sänka skadligt LDL-kolesterol

Rekommenderad användning

Fyll upp 500ml vatten eller juice i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 1-2 små MP skopor (3-5g), skaka och drick. Inta 1-2 gånger per dag eller vid behov. Drick även rikligt med vätska under dagen.

1 x MP plastskopa (liten) väger 2.2g (ej inkluderad)

Ingredienser

Denna produkt innehåller 100% äppelfibrer, helt utan tillsatser.

Näringsinnehåll

Per 10g:
Energi: 25.0cal
Protein (befintlig form): 0.0g
Kolhydrater: 9.0g
Kostfiber: 4.0g
Fett: 0.0g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Äppelfiber

Select image

Äppelfiber