Allahjärtans dagpaket – För Honom

FÅ 30% RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING PLUS GÅVA PÅ KÖPET! Klicka här för mer info.

Nu kan du spara 30% på ditt köp och dessutom få en proteinrik chokladkaka på köpet!

Köp för minst 300 kr och få 15% rabatt. Ange kod: SPARA15

Köp för minst 500 kr och få 20% rabatt. Ange kod: SPARA20

Köp för minst 700 kr och få 25% rabatt. Ange kod: SPARA25

Köp för minst 950 kr och få 30% rabatt. Ange kod: SPARA30

Ingen kod behövs för chokladkakan, produkten läggs automatiskt i varukorgen när du passerar 500 kr.

Erbjudandet gäller t.o.m. 02.10.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Var: 1032 kr

Nu 774 kr

Tillfälligt slut

Produktöversikt

Skäm bort dina nära och kära denna Alla hjärtans dag med detta paket. Packat med en handfull godsaker, är detta paket säker på att hjälpa dig att nå dina träningsmål.

Paketet innehåller:

MYPRE, Blue Raspberry, 500g

Vår mest populära pre-workout MYPRE levererar en mängd ingredienser för att förbättra prestanda *, minska trötthet* och ge fokus hela din träning*.

Impact Whey – 1kg

Med flera varianter att välja mellan är Impact Whey Storbritanniens #1 vassleprotein. Som består av 100% premium vassleproteinkoncentrat, Impact Whey Protein innehåller 20g protein per portion (80%). Den innehåller också en omfattande aminosyraprofil som ger alla essentiella aminosyror (EAA: s) och innehåller över 2g leucin per portion.

BCAA, Peach & Mango, 250g

Dessutom ingår i paketet vårt BCAA pulver. Grenade aminosyror är essentiella aminosyror, i en 2:1:1 förhållande av leucin, isoleucin och valin. Under träning blir aminosyror allt viktigare eftersom det är svårt att upprätthålla de önskade nivåerna från endast mat. Med detta pulver kan du nå optimala nivåer av grenade aminosyror i ett snabbt och enkelt sätt. Blanda bara 5 gram BCAA (2 små skopor) med önskad mängd vatten, juice eller före / efter träningen.

Alpha Män - 120 tabletter

Alpha Män är en multivitamin som samlar en unik och mycket effektiv blandning av högpotens vitaminer och mineraler som är viktiga för hälsa och välbefinnande för den aktiva mannen.

Protein Bites Havssalt & Svartpeppar, 30g (6 x 30g)

Protein Bites är ett välsmakande mellanmål som ger över 15g protein i varje 30g förpackning. Protein Bites är en perfekt mellanmål för att öka ditt dagligt intag av protein när du är på resande fot, hemma eller på jobbet och är en alternativ källa till protein för att stödja dina träningsmål.

Myprotein Barrel Bag - Blå

Myprotein Barrel Bag är vår väska med Myprotein logga på sidan och MP prestanda logotyp på varje ände. Väskan är tillverkad av ett slitstarkt canvastyg och har en avtagbar axelrem och dubbla handtag. Är lätt att bära och perfekt för att ta till gymmet och för att bära din gymutrustning och gym klädsel. Väskan har även en dragkedja på utsidan, vilket gör det perfekt för att lagra tillbehör, växel eller nycklar.

Myprotein Shaker Bottle Mini

MP Mini Shaker är den mest avancerade tillskottsblandaren på marknaden idag och hjälper dig att mixa en helt klumpfri och slät shake helt utan ansträngning. Tack vare storleken på 400ml har vi gjort den ännu smidigare att använda. Den nya storleken på 400ml tar upp mindre plats i träningsväskan vilket gör den perfekt att ta med när du är på språng.

Fördelar

  • Perfekt gåva för Alla hjärtans dag.
  • 7 fantastiska produkter till ett enastående värde.
  • Speciellt utvald för att passa Män.

Rekommenderad användning

Vänligen se de individuella produktsidorna för mer information.

Ingredienser

Vänligen se de individuella produktsidorna för mer information.

Näringsinnehåll

Vänligen se de individuella produktsidorna för mer information.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Allahjärtans dagpaket – För Honom

Välj bild

Allahjärtans dagpaket – För Honom