Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Om Oss

Här hittar du information om Myprotein och The Hut Group, hur vi arbetar och vad vi står för. Här presenterar vi även några av de fördelar som har gjort oss till Europas största varumärke för kosttillskott på nätet.
Om du inte hittar svaret på dina funderingar ber vi dig kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Box 1

Varför välja Myprotein?

Välkommen till Myprotein®, ditt nya förstahandsval för alla dina träningsrelaterade kosttillskott på nätet! br>Här på Myprotein® vet vi genom erfarenhet att näring och tillskott inte kommer i ett fast format som passar alla. Precis som individuellt utvecklade träningsprogram bör även vår kost utformas för att passa våra personliga behov. Från innovativa och spännande smaker till den fördelaktiga möjligheten att kunna spara vid stora beställningar, erbjuder vi ett sortiment där du aldrig behöver kompromissa varken när det gäller dina tillskott eller dina träningsmål.

Den växande MP-gemenskapen välkomnar alla, från nybörjare till elitidrottare vilket bara är en av anledningarna till varför Du bör välja Myprotein för att få ut det mesta av din kost och träning.

Garanterat lägsta pris

Vi köper in i bulk, tillverkar i egna fabriker och säljer direkt på nätet. Enkelt förklarat utesluter vi mellanhänder så att du kan köpa produkter av högsta kvalitet till lägsta pris. Om du vill ha ännu lägre pris rekommenderar vi att köpa i bulk. Har du hittat en likvärdig produkt billigare någon annanstans? Använd vår Price Beater så slår vi deras pris med 5%!

Enastående smak

Vi är särskilt stolta över de goda smakerna på alla våra tillskott. Varje ny produkt genomgår strikta prövningar och smaktestas noga av oss tills de är precis rätt. För naturella tillskott har vi även ett populärt sortiment av smaksättare som låter dig bestämma styrka och sötma själv. Dessa kan med fördel användas även vid bakning eller matlagning som ersättning för socker eller andra sötningsmedel.

Bästa kvalitet

Vi har en tydlig målsättning som baseras på att kunna erbjuda en konsekvent hög kvalitet på alla våra produkter. I Storbritannien är vi certifierade enligt Internationella Standardiseringsorganisationens krav som bland annat involverar att kontinuerlig arbeta för nöjdare kunder och service samt produktutveckling och förbättring.

Myprotein är även återförsäljare av varumärken så som Kre Alkalyn®, Chocamine®, PeptoPro® och Creapure® som alla är kända världen över för deras höga kvalitet.

Imponerande stort sortiment

Vi är stolta över att ligga i framkant när det gäller utvecklingen av sport- och idrottsrelaterade kostillskott. I genomsnitt lanserar vi en ny produkt i veckan, under hela året! Med flera hundra produkter i vårt sortiment kan du välja bland de som passar din träning och vardag allra bäst.

Maximal flexibilitet

Från pulver och kapslar till tabletter och Ready-to-Drink-drycker. Vi tillverkar våra produkter i så många olika format som möjligt för att anpassa oss efter dig och dina preferenser. Med olika storlekar och oändliga smakkombinationer är valet ditt.

Ultimat bekvämlighet

Då vi endast finns online kan du inhandla dina tillskott när det passar dig bäst och därmed även se till så att du alltid har ett lager av effektiva tillskott i skåpet. Frakt kostar nu endast 59kr och dina produkter levereras direkt till din dörr. Säkert och smidigt!

Myproteins tankesätt

Vi är Myprotein och till skillnad från andra stora, anonyma tillskottstillverkare så kommer vi aldrig att lura på dig överdrivna och onödigt dyra produkter av otillräcklig kvalitet.

Då vi är användare och idrottare själva vill vi ha produkter som fungerar och som inte innehåller onödiga ämnen eller utfyllnadsmedel. Därför insisterar vi på att endast använda ingredienser av bästa kvalitet som regelbundet testas. Vi erbjuder även analyscertifikat på de allra flesta av våra produkter.

En av våra styrkor är att vi snabbt kan svara på trender och ändrade behov från våra kunder för att kunna erbjuda produkter som möter dina krav. Allt för att du inte ska behöva ändra dina krav på grund av ett begränsat sortiment.

Låt dig inte luras av dyra produktimitationer. Hos Myprotein hittar du endast prisvärda, effektiva produkter som aldrig utsätts för kompromissad kvalitet.

Välkommen till Myprotein – ditt nya förstahandsval för högkvalitativa kosttillskott på nätet.

Partiprovning

För oss är det viktigt att våra kunder kan lita 100% på våra produkter, både när det gäller kvalitet och säkerhet. Därför för vi ett nära samarbete med HFL, världens ledande dopingkontrollanter, vars program stöds av ett antal erkända idrottsorganisationer. De av våra produkter som bär INFORMED-SPORT logotypen har genomgått strikta tester som möter HLFs krav för deras ISO 17025 kontroller för att garantera deras säkerhet för idrottsmän på alla nivåer.

INFORMED-SPORT programmets syfte är att arbeta tillsammans med tillverkare och leverantörer av kosttillskott för att erbjuda avancerade tester som minimerar risken att förbjudna ämnen når fram till våra idrotter. Alla som väljer dessa produkter kan därför försäkra sig om att de har gått igenom och godkänts i strikta kvalitetskontroller.

Testerna inkluderade i detta program är känsligare än vanliga rutinkontroller och har därför största möjliga chans att hitta främmande och förbjudna ämnen. INFORMED-SPORT programmet erbjuder en definierad sammansättning baserad på vetenskaplig expertis som försäkrar att dess logotyp kan litas på.

Myprotein® är medlem i ESSNA (European Specialist Sports Nutrition Alliance) som svarar för Europas sport- och kosttillskottsindustri.

Myprotein® är ett registrerat varumärke och handelsnamn för Cend Limited som är ett registrerat företag i Storbritannien.

Box 2

Utmärkelser

Myprotein® grundades 2004 av Oliver Cookson, och är idag Storbritanniens ledande tillverkare och leverantör av kostillskott på nätet. Företaget har växt snabbt från dag 1 tack vare dess särskilda satsning på högkvalitativa produkter, låga priser och kundservice.

Under sin korta historia har företaget vunnit flera prestigefulla utmärkelser. I november 2009 t.ex. rankades Myprotein® på TIMES imponerande Fast-Track 100 lista bland de snabbast växande företagen i Storbritannien. Som nummer 21 på listan har företaget nu etablerat sig som ett av de ledande företagen inom alla branscher.

2009 var ett särskilt bra år då Myprotein® även tilldelades en Regional Award i kategorin 'Small to Medium Sized Business of the Year' av National Business Awards. Bland hård konkurrens belönades Myprotein® för sina enastående resultat och företagsfilosofi.

Under 2007 belönades Myprotein med en annan utmärkelse, denna gång från CBI (Confederation of British Industry) och utsågs till National Young Company of the Year vid den prestigefulla Growing Besiness Awards-galan.

Vi är stolta över att ha tilldelats dessa utmärkelser och har våra lojala kunder att tacka för deras stöd. Likaså vår talangfulla och hårt arbetande personal. Vi hoppas på att kunna fortsätta överträffa våra kunder förväntningar och utmana den traditionsenliga strategin för kosttllskott.

Box 3

Karriär

Myprotein.com® är den flerfaldigt prisbelönta leverantören och tillverkaren av kosttillskott på nätet. Rankad 2009 som nummer 21 på TIMES Fast Track 100 lista över de snabbast växande företagen i Storbritannien samt som vinnaren av National Business Awards 2009 i regionskategorin North West. Som Storbritanniens ledande leverantör och tillverkare av idrottsrelaterade kosttillskott är vi ständigt på jakt efter talangfulla och drivna individer till vårt team. Vi har flera olika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär, vare sig du precis har startat din karriär eller letar efter nästa utmaning så kan vi ha det perfekta jobbet för dig.

Vi älskar det vi gör här på Myprotein. Det är en härlig arbetsplats som består av ett nära team där varje person har en avgörande roll i Myproteins framgång som har baserats på att alltid sätta kunden i centrum. Vi har regelbundna team building-dagar som har inkluderat de mesta från gokarting till adrenalinfull paintballing. Vi erbjuder även en konkurrenskraftig lön och alla våra anställda kan gå med i vår pensionsplan.

Vi är ett av Storbritanniens snabbast växande företag, har vunnit flera utmärkelser och utforskar varje dag nya sätt att utvecklas. Något som gör att varje dag är olik den andre. Om du söker en utmanande arbetsplats där vi håller ett högt tempo och där du får chansen att utvecklas varje dag bör du hålla koll på vårt rekryteringsforum, alternativt höra av dig till vårt HR-team genom att maila recruitment@thehutgroup.com.

Box 4

Företagskonton - Villkor

 1. Tolkning

  1. I dessa villkor:
   • KÖPAREN den person som gör en beställning för att köpa varor från Myprotein via Hemsidan eller accepterar Myproteins skriftliga förslag för försäljning av varor eller vars skriftliga beställning av varor accepteras av Myprotein:
   • AVTALET innebär avtalet gällande försäljning och köp av varor;
   • VAROR innebär de varor (inklusive eventuell delbetalning av varor) som Myprotein levererar i enlighet med dessa villkor;
   • ’INCOTERMS’ innebär de internationella regler för tolkning av företagsvillkor av Internationella Handelskammaren som är i kraft den dag då avtalet görs;
   • MYPROTEIN innebär Cend Limited som handelsnamn för Myprotein (registrerat i England och Wales med registreringsnummer 04067712) vars registrerade kontorsadress är Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, Northwich, CW9 7RA;
   • VILLKOR innebär de standardförsäljningsvillkor som anges i detta dokument och (om inte annat föreskrivs) innehåller några särskilda villkor som avtalats skriftligt mellan Köparen och Myprotein;
   • HEMSIDAN innebär Myproteins hemsida på adressen www.myprotein.com
   • SKRIFTLIGEN, och andra liknande uttryck, inkluderar fax men inte epost eller andra former av elektronisk kommunikation.

  2. En hänvisning i dessa villkor till en bestämmelse enligt lag skall tolkas som en hänvisning till denna bestämmelse i dess ändrade lydelse för att återupprepas eller förlängas vid den aktuella tidpunkten.
  3. Rubrikerna i dessa villkor är avsedda som en förmån och skall inte påverka tolkningen.

 2. Grund för försäljning

  1. Såvida inte köparen gör en beställning via Hemsidan, varvid bestämmelserna i paragraf 2 b och 2 C nedan tillämpas, ska Myprotein sälja och köparen skall köpa varor enligt Myproteins skriftliga förslag (om de godkänns av köparen ), eller Köparens Skriftliga beställning (om de godkänts av Myprotein), med förbehåll i båda fallen till dessa villkor, som skall gälla för avtalet med uteslutning av alla andra villkor där ett sådant förslag skall godkännas eller accepteras, eller där någon sådan beställning gjorts eller avses göras av Köparen.
  2. Om Köparen gör en beställning av varor via Hemsidan, kommer köparen att få ett e-postmeddelande från Myprotein som bekräftar mottagandet av köparens beställning. Observera att detta inte innebär att köparens beställning har accepterats. Köparens beställning utgör en uppmaning till Myprotein om att köpa varor som omfattas av dessa villkor, som skall gälla för avtalet med uteslutande av alla andra termer. Alla beställningar är måste godkännas av Myprotein som kommer att bekräfta en sådan acceptans genom att skicka Köparen ett e-postmeddelande som bekräftar att varorna har skickats (Leveransbekräftelse). Avtalet kommer endast att bildas när Myprotein skickar köparen leveransbekräftelsen.
  3. Kontraktet skall endast avse de varor vars leverans Myprotein har bekräftat i Leveransbekräftelsen. Myprotein kommer inte vara skyldig att tillhandahålla andra varor som kan ha varit en del av Köparens beställning tills leveransen av dessa varor har bekräftats i en separat Bekräftelse
  4. Ingen ändring av dessa villkor ska vara bindande om den inte avtalats skriftligen mellan de behöriga företrädarna för Köparen och Myprotein.
  5. Myproteins anställda eller ombud har inte rätt att göra några påståenden angående varorna inte de inte bekräftats skriftligen av Myprotein. Vid ingåendet av avtalet bekräftar Köparen att hen inte förlitar sig på sådana påståenden som inte är bekräftade, ingenting i dessa användarvillkor påverkar dock någon av parternas ansvar för bedrägligt beteende.
  6. Råd eller rekommendation som ges av Myprotein, dess anställda eller ombud till Köparen, dess anställda eller ombud gällande förvaring, användande eller intag av varor som inte bekräftas skriftligen av Myprotein följs helt på Köparens egna risk , där Myprotein därför inte är ansvarig för sådana råd eller rekommendationer såvida de inte har bekräftats.
  7. Tryckfel, skrivfel eller andra fel eller försummelse i något säljmaterial, erbjudanden, prislista, acceptans av erbjudandet, faktura, Hemsida, annat dokument eller information som utfärdats av Myprotein skall omfattas av korrigering utan ansvar hos Myprotein.

 3. Beställningar

  1. Ingen beställning som gjorts av köparen skall anses godkänd av Myprotein förrän skriftligen bekräftad av Myproteins auktoriserade representant.
  2. Köparen ansvarar inför Myprotein för att säkerställa riktigheten av beställningen som görs av köparen, och för att ge Myprotein all nödvändig information om dess varor i god tid för att Myprotein ska kunna fullgöra kontraktet i enlighet med dess villkor.
  3. Kvantitet, kvalitet och beskrivning av varorna samt eventuell specifikation ska vara enligt det som anges på Hemsidan, eller i Myproteins förslag (om det accepteras av köparen) eller köparens beställning (om de godkänts av Myprotein).
  4. Myprotein förbehåller sig rätten att göra ändringar i specifikationerna för de varor som behövs för att överensstämma med alla tillämpliga lagstadgade- eller EU-krav, eller, om varorna är avsedda att levereras till Myproteins specifikation och där igenom inte väsentligt påverkar deras kvalitet eller prestanda.
  5. Ingen beställning som godkänts av Myprotein kan avbokas av Köparen utan skriftlig överenskommelse från Myprotein och på villkor att Köparen skall ersätta Myprotein till fullo; (inklusive utebliven vinst), kostnader (inklusive kostnader för arbetskraft och material som används), skador, avgifter och utgifter som Myprotein ådragit sig till följd av avbokning.

 4. Prissättning av varor

  1. Priset på varorna är Myproteins föreslagna pris, eller, om inget pris har föreslagits (eller om ett föreslaget pris är inte längre giltigt), det pris som anges i Myproteins publicerade prislista (oavsett om publicerat på Hemsidan eller på annat sätt) och är giltigt vid dagen för bekräftandet av ordern. Om varorna levereras för export från Storbritannien, skall Myproteins publicerade prislista för export gälla. Alla angivna priser gäller under 30 dagar, eller tills tidigare bekräftelse av Köparen, varpå de kan ändras utan att först meddela Köparen.
  2. Myprotein förbehåller sig rätten att, genom skriftligt meddelande till köparen när som helst före leverans, höja priset på varorna för att spegla eventuella ökningar av kostnader som Myprotein ej kan råda över (till exempel, men ej begränsat till, eventuella valutakursförluster, valutareglering, ändring av arbetsuppgifter, märkbar ökning av kostnader för arbetskraft, material eller andra kostnader för tillverkning), någon förändring i leveransdatum, kvantiteter eller specifikationer för de varor som begärs av Köparen, eller eventuella förseningar som orsakas av några instruktioner från köparen eller ett misslyckat försök av köparen att ge Myprotein tillräcklig information eller anvisningar.
  3. Om inget annat anges i Myproteins skriftliga förslag eller i någon av Myproteins prislistor, och om inget annat överenskommits skriftligen mellan Köparen och Myprotein, gäller alla priser som anges av Myprotein på en ’ex works basis’ , och där Myprotein går med på att leverera varorna på annat sätt än genom Myproteins lokaler, skall köparen vara skyldig att betala Myprotein avgifter för transport, förpackning och försäkring.
  4. Priset är exklusive eventuell mervärdesskatt, vilket köparen även är skyldig att betala till Myprotein.

 5. Betalningsvillkor

  1. Med förbehåll för eventuella särskilda villkor som skriftligen överenskommits mellan Köparen och Myprotein, kommer Myprotein fakturera köparen för priset på varor genom proforma före leverans av varor, eller där varorna ska hämtas upp av Köparen, innan till sådana varor görs tillgängliga för upphämtning av Köparen. Myprotein skall inte ha någon skyldighet att leverera varorna till Köparen, eller göra varorna tillgängliga för upphämtning av Köparen, förrän full betalning för varor har tagits av Myprotein.
  2. Köparen skall betala priset för de varor (utan avdrag eller kvittning) innan varorna levereras till köparen eller, i förekommande fall, ställs till förfogande för upphämtning av Köparen, där Myprotein har rätt att kräva betalning, även om leveransen inte har skett och Varorna har inte övergått till köparen. Tiden för betalningen av priset skall vara kärnan i avtalet. Kvitton på betalning kommer att utfärdas endast på begäran.
  3. Om köparen underlåter att göra någon betalning på förfallodagen kan, utan att begränsa någon annan rättighet för Myprotein, får Myprotein:
   1. häva avtalet eller uppskjuta ytterligare leveranser till köparen,
   2. , anslå någon annan betalning från köparen för till exempel varorna (eller varorna enligt andra avtal mellan köparen och Myprotein) som Myprotein anser vara lämpligt (trots ett föregivet anslag av köparen), och
   3. och fakturera köparen ränta (både före och efter eventuell dom) på det obetalda beloppet, med en kurs motsvarande 4 procent per år över Barclays Banks basränta, tills dess full betalning sker (en del av en månad behandlas som en hel månad för beräkning av ränta).


 6. Leverans

  1. Leverans av varor skall göras av Köparen genom att upphämta Varorna hos Myproteins lokaler, när som helst efter att Myprotein har meddelat köparen att varorna är klara för upphämtning, eller, om någon annan plats för leverans har avtalats, genom att Myprotein levererar varorna till den platsen.
  2. Alla datum som anges för leverans av Varorna är ungefärlig och Myprotein skall inte hållas ansvarig för eventuella förseningar i leverans av varor oavsett orsak. Tiden för leveransen skall inte vara det väsentliga i avtalet, såvida den inte skriftligen avtalats med Myprotein sedan tidigare. Varorna kan levereras av Myprotein före det föreslagna leveransdatumet om Myprotein ger rimlig varsel till köparen.
  3. Om varorna ska levereras i omgångar, skall varje leverans utgöra ett separat avtal och ett misslyckande av Myprotein att leverera en eller flera av leveranserna i enlighet med dessa villkor eller krav från köparen avseende en eller flera leveranser skall köparen ej ges rätt att behandla avtalet som förkastat.
  4. Om Myprotein inte levererar de varor (eller del av varor) av någon annan anledning än någon orsakad utanför Myproteins rimliga kontroll eller vid misstag gjorts av Köparen, och Myprotein är skyldig inför köparen, ska Myproteins ansvar begränsas till överskottet (om något) av kostnaden till Köparen (i den billigaste tillgängliga marknaden) av liknande varor för att ersätta de som inte levereras till priset på varorna.
  5. Om köparen underlåter att ta emot leverans av varor eller underlåter att ge Myprotein tillräckliga leveransinstruktioner vid den tidpunkt som anges för leverans (på annat sätt än på grund av någon orsak utanför Köparens rimliga kontroll eller på grund av Myproteins fel) då, utan att begränsa andra rättighet för Myprotein, kan Myprotein:
   1. lagra varorna tills faktisk leverans och debitera Köparen för rimliga kostnader (inklusive försäkring) av lagring,
   2. eller sälja varorna till bästa möjliga pris och (efter avdrag för eventuella lagrings- och försäljningskostnader) redogöra för Köparen för överskridet pris enligt avtalet eller debitera köparen för eventuella underskott lägre än det avtalade priset.


 7. Risk och egendom

  1. Risk för skada eller förlust av varorna överlämnas till Köparen:
   1. När det gäller varor som skall upphämtas hos Myproteins lokaler, vid den tidpunkt som Myprotein meddelar köparen om att varorna är tillgängliga för upphämtning, eller:
   2. När det gäller varor som skall upphämtas på annat sätt än hos Myproteins lokaler, vid tidpunkten för leveransen eller, om köparen felaktigt misslyckas att ta emot Varorna, den tid då Myprotein har lämnat in leveransen av varorna.

  2. Oberoende av leverans och riskens överföring gällande varor, eller någon annan bestämmelse i dessa villkor, skall egendomen av varor inte övergå till Köparen förrän Myprotein fått full betalning av priset för de varor och alla övriga varor som avtalats att säljas av Myprotein till Köparen för vilket betalning skall tas.
  3. Fram till dess att egendomen av Varorna övergår till Köparen, skall Köparen betrakta Varor som Myproteins förvaltare och depositarie, och skall hållas skilda från Köparen och tredje part samt förvaras på rätt sätt, skyddade, försäkrade och betraktade som Myproteins egendom, köparen kan dock sälja vidare eller använda varorna i den löpande verksamheten.
  4. Fram till dess att egendomen av varor övergår till Köparen (och förutsatt att varorna fortfarande existerar och inte har sålts vidare), kan Myprotein när som helst kräva att köparen lämnar ifrån sig varorna till Myprotein och, om köparen inte gör detta omedelbart, tillträda alla lokaler som utnyttjas av Köparen eller tredje part där varorna förvaras för att återta varorna.
  5. Köparen har inte rätt att pantsätta eller på något sätt erbjuda Myproteins egendom av varor som säkerhet för någon skuldsättning, om köparen gör så skall Köparen betala pengarna eller skulden till Myprotein (utan att begränsa andra eventuella rättigheter eller gottgörelser av Myprotein) omedelbart.

 8. Garantier och ansvar

  1. Med förbehåll för följande bestämmelser garanterar Myprotein till köparen att alla varor som köps från Myprotein kommer, vid leverans, överensstämma enligt sin beskrivning, vara av tillfredsställande kvalitet, och rimligen vara lämpligt för alla de ändamål för vilka varor av detta slag är vanligen levererade.
  2. Ovan nämna garanti ges av Myprotein enligt dessa villkor:
   1. Myprotein skall inte ha något ansvar för eventuella fel som uppstår genom normalt slitage, skadegörelse, vårdslöshet, underlåtenhet att följa Myproteins instruktioner (muntliga eller skriftliga) eller missbruk av varor utan Myproteins godkännande;
   2. Myprotein skall inte ha något ansvar enligt denna garanti (eller någon annan garanti, villkor eller garanti) om det totala priset för varorna inte har betalats senast på förfallodagen för betalning;
   3. Ovanstående garanti omfattar inte delar, material eller utrustning som inte tillverkats av Myprotein, för vilka köparen endast skall ha rätt till förmån för en sådan garanti eller garanti som ges av tillverkaren till Myprotein.

  3. Gällande vad som uttryckligen anges i dessa villkor, förutom när varorna säljs till en person som i egenskap av konsument (enligt ’Unfair Contract Terms’ Act 1977, (Oskäliga Avtalsvillkor)), är alla garantier eller villkor som följer lagar eller sedvanerätt uteslutna i den utsträckning som lagen tillåter.
  4. Om varorna säljs under en konsumenttransaktion (enligt definitionen av Brittiska ’Consumer Transactions’ (inskränkningar i uttalanden) Order 1976) påverkas ej de lagstadgade rättigheterna för köparen av dessa villkor.
  5. En fordran av Köparen som är baserad på en defekt i kvalitet eller varornas tillstånd eller deras misslyckande att motsvara specifikationen skall (oavsett om leveransen ej godkänns av köparen) anmälas till Myprotein inom sju dagar från leveransdagen eller (om felet inte var uppenbart vid första anblick eller kontroll) inom skälig tid efter det att felet upptäckts. Om leverans inte avslås, och köparen inte meddelar Myprotein,skall Köparen har inte rätt att avvisa varorna och Myprotein har då inget ansvar för dess defekt eller fel, vilket gör att Köparen skall vara skyldig att betala fullt pris som om varorna hade levererats i enlighet med kontraktet.
  6. Om en giltig fordran gällande någon av de varor som baseras på en defekt i kvalitet eller varornas tillstånd eller deras misslyckande att uppfylla specifikationen anmäls till Myprotein enligt dessa villkor, får Myprotein ersätta varor (eller den del i fråga) utan kostnad, alternativt ge en återbetalning till köparen baserat på priset av varorna (eller en proportionerlig del av priset), varefter Myprotein inte ska ha något ytterligare ansvar till köparen.
  7. Ingenting i dessa Villkor skall utesluta eller begränsa Myproteins ansvar för dödsfall eller personskada till följd av försummelse av Myprotein eller av dess anställda, där de agerar inom ramen för sin anställning eller genom ansvar enligt brittiska ’Consumer Protection Act’ 1987.
  8. Med förbehåll för punkt 8.G skall Myprotein inte vara ansvarig gentemot köparen på grund av någon representation (om inte bedrägligt), eller underförstådda garantier eller villkor, eller någon plikt för sedvanerätt, eller i enlighet med de uttryckliga villkoren i avtalet, för utebliven vinst eller för någon indirekt, speciell skada eller följdskada, kostnader, utgifter eller andra anspråk på ersättning (oavsett om de orsakats av vårdslöshet från Myprotein, dess anställda, ombud eller på annat sätt) som uppstår från eller i samband med leverans av varor (inklusive eventuella förseningar av leverans eller misslyckande att leverera varor i enlighet med Avtalet eller överhuvudtaget) eller deras användning eller återförsäljning genom Köparen, där Myproteins ansvar under eller i samband med Avtalet inte skall överstiga priset på varor, med undantag för vad som uttryckligen anges i dessa villkor.
  9. Med förbehåll för punkt 8.G, trots att Myprotein gör partitester av vissa av sina produkter enligt ’Informed Sport programme for WADA’-förbjudna ämnen (som inte partitestar alla sina produkter), skall Myprotein under inga omständigheter vara ansvarig gentemot köparen (eller någon av dess anställda eller agenter) för några kostnader, skador, krav, verkliga eller påstådda direkta eller indirekta förluster eller följdskador oavsett hur det uppstått hos Köparen, inklusive, men inte begränsat till, utebliven vinst, förväntade vinster, besparingar, företag eller möjlighet eller förlust av publicitet eller förlust av anseende eller möjlighet att förbättra anseende eller någon annan form av ekonomisk förlust till följd av köparen eller någon av dess anställda eller ombud eller annan tredje part som köparen levererar varor åt, som uppstår vid förekomsten av förbjudna ämnen.
  10. Myprotein skall inte vara ansvarig gentemot köparen eller anses ha brutit mot avtalet på grund av några som helst förseningar i utförandet, eller misslyckande i att utföra någon av Myproteins skyldigheter i förhållande till varor, om dröjsmålet eller felet berodde på någon orsak bortom Myproteins rimliga kontroll. Utan att begränsa det föregående, skall följande anses som orsaker utanför Myprotein rimliga kontroll:
   1. Force majeure, explosion, översvämning, storm, brand eller olycka;
   2. krig eller hot om krig, sabotage, uppror, oroligheter eller rekvisition;
   3. handlingar, restriktioner, föreskrifter, stadgar, förbud eller åtgärder av något slag för någon statlig, parlamentariskt eller lokal myndighet;
   4. import eller export föreskrifter eller embargon;
   5. strejker, lockouter eller andra åtgärder eller handelstvister (gällande Myproteins anställda eller av en tredje part);
   6. svårigheter att få råvaror, arbetskraft, bränsle, reservdelar och maskiner;
   7. strömavbrott eller haveri i maskiner.


 9. Insolvens för köpare

  1. Denna paragraf gäller om:
   1. Köparen gör en förlikning eller frivillig överenskommelse med sina fordringsägare, eller (som en enskild person eller företag) går i konkurs eller (som ett bolag) går konkurrs eller i likvidation (på annat sätt än i samband med sammanslagning eller rekonstruktion), eller om ett moratorium träder i kraft för köparen (enligt brittiska ’Insolvency Act’ 1986), eller
   2. Om en inteckningshavare tar besittning, eller en konkursförvaltare har utsetts för någon egendom eller tillgångar tillhörande Köparen, eller
   3. Om Köparen upphör, eller hotar att upphöra, att bedriva verksamhet, eller
   4. Om Myprotein uppfattar att någon av de händelser som nämns ovan är på väg att ske gällande köparen och meddelar köparen om detta.

  2. Om denna klausul gäller, utan att begränsa någon annan rättighet eller gottgörelse tillgänglig för Myprotein får Myprotein häva avtalet eller uppskjuta ytterligare leveranser enligt avtalet utan något ansvar gentemot köparen, och om varorna har levererats men inte betalats för, skall beloppet omedelbart betalas utan hinder av tidigare avtal eller överenskommelser om motsatsen.

 10. Exportvillkor

  1. Om inte annat föreskrivs, skall varje villkor eller uttryck som definieras i eller ges en särskild betydelse av bestämmelserna i ’Incoterms’ har samma betydelse i dessa villkor, om det finns någon konflikt mellan bestämmelserna i Incoterms och dessa villkor, gäller den senare.
  2. Om varorna levereras för export från Storbritannien, skall bestämmelserna i denna paragraf 10 (med förbehåll för eventuella särskilda villkor som överenskommits skriftligt mellan Köparen och Myprotein) gälla utan hinder av andra bestämmelser i dessa villkor.
  3. Köparen skall ansvara för att uppfylla alla lagar och andra förordningar som gäller för import av varor i destinationslandet och för betalning av eventuella tullavgifter.
  4. Om inte annat skriftligen överenskommits mellan köparen och Myprotein, ska varorna levereras enligt ex-works basis och Myprotein skall inte ha någon skyldighet att meddela enligt avsnitt 32 (3), ’Sale of Goods Act’ 1979.
  5. Köparen skall ansvara för att ordna för provning och kontroll av varor vid Myproteins lokaler före leverans. Myprotein har inget ansvar för fordran som avser något fel på de varor som är uppenbara vid inspektion och som sker efter leverans, eller för skador under transporten.
  6. Om inte annat föreskrivs av Myprotein, skall betalningar av alla fordringar till Myprotein göras genom oåterkallelig remburs, i en form som accepteras av Myprotein, och som öppnas av köparen till förmån för Myprotein och bekräftas av en bank i Storbritannien samt godtagbar för Myprotein inom 14 dagar efter det att avtalet ingås.

 11. Allmänt

  1. Ett meddelande som krävs eller tillåts att ges av endera parter enligt dessa villkor skall vara skriftligt riktat till motparten till dess säte, huvudsakliga verksamhet eller annan adress som kan vid den aktuella tidpunkten ha anmälts i enlighet med denna bestämmelse, till den part som meddelandet avser.
  2. Inget upphävande av Myprotein av Avtalet genom brott som begås Köparen skall anses som ett upphävande av något senare brott mot samma kontrakt eller någon annan bestämmelse.
  3. Om någon bestämmelse i avtalet innehas av en domstol eller annan behörig myndighet och skall vara ogiltig eller inte kan verkställas i sin helhet eller delvis giltigheten av övriga bestämmelser i Avtalet skall resten av den aktuella bestämmelsen inte påverkas.
  4. Kontraktet skall regleras av lagstiftningen i England, och köparen går med på att underkasta sig den exklusiva jurisdiktionen i engelska domstolar.

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!